Siara
| . Uzαkтαn Seуiяci .
- Katılım
- 11 Ağu 2010
- Mesajlar
- 3,253
- Reaction score
- 0
- Puanları
- 0

- Yarım tavuk göğüs eti
- 1 havuç
- 1 soğan
- 8 yaprak beyaz lahana
- 1 çay bardağı konserve tane mısır
- 1.5 çay bardağı mayonez
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- Sarımsaklı çeşni
- Tuz
- Karabiber
Tavuğu haşlayıp etlerini didikleyin. Lahana yapraklarını ince doğrayın. Üzerine tuz ekleyip 20 dakika bekletin. Bol su ile yıkayıp suyunu süzdürün. Derin bir kaba havucu rendeleyin. Soğanın kabukları soyup rendeleyin. Mısırı ilave edin. Lahanalarla tavukları ilave edip harmanlayın.
Sos için, mayonez, limon suyu, sarımsaklı çeşni, tuz ve karabiberi iyice karıştırın. Hazırladığınız salata karışımının üzerine sosu ekleyip iyice harmanlayın. 1 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.