Tayyip duymasın

fener_li

New member
Reaction score
0
Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da bir gezi yaparken küçük bir kız görür kıza adını sorar.
kız: - hazal der.
tayyip erdoğan kızla küçük bir sohbet etmek ister ve soru sorarak sohbete başlar.

tayyip: - kedi mi büyük, köpek mi
kız: - köpek der

tayyip: - peki at mı büyük eşek mi diye sorar
kız: - at der

tayyip:- peki tayyip erdoğan mı büyük baykal mı diye sorar
kız: - ben o h.....ları tanımıyorum

Bozkurt kardeşim yakıstıramadım sana bu konuyu.

küçücük çocuklarda anlamış hıyar olduklarını hıyar biraz kaba kaçtı salatalık desek daha ii olur

konu harika devamı varsa bekliyoruz

küçücük çocuklarda anlamış hıyar olduklarını hıyar biraz kaba kaçtı salatalık desek daha ii olur

konu harika devamı varsa bekliyoruz

Bu msjın ban gerektırır,ama gerek yok ıstemeden söylemıssındır.Burda monıtor karsısından lutfen Bırakın bakanı,basbakanı,herhangı bır uyeye bıle hakaret etme hakkınız yok.
Ben sana hıyar veya salatalık desem hosuna gıdermı?

Bu msjın ban gerektırır,ama gerek yok ıstemeden söylemıssındır.Burda monıtor karsısından lutfen Bırakın bakanı,basbakanı,herhangı bır uyeye bıle hakaret etme hakkınız yok.

hayırdır kardeş yorum yapamayacakmıyız konuya göre yorum yapıyoruz yanlış olan ne ise söylersen yapmayız bir daha dikkatli oku konuya göre yorum yapıyorum
yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum

gercekten guzelde..bizi yoneten kişiler için boyle duşunulmemeli bence...

Akp Lisin Herhalde Kardeş Herkezin Düşünmeye Hakkı War Okadarına İstersen Karşılmayalım

ben akp'li değilim ama genede yanlış buluyorum böyle şeylerin yazılmasını.Başbakanı ve partisini beğenip beğenmemek önemli değil.

Herkesin dusunmeye hakkı varda,HERKESIN BIRBIRINE HIYAR DEMEYE HAKKI YOK.
Akpli oldugumu soyluyorsunuzda :]
akpli olsam bunu soylemekten cekıncek bırı dıılım

o zaman sole yapalim,temel fikralarini yasakliyalim,otobusude,olmadi peder fikralarinida,yok olmadi hayvan fikralarinida,bush var bide onuda yasakliyalim,
mizah nedir arkadasim,gulmektir,sen burdkilere salat<lik yada hiyar desen mizah olmaz,mizah insanlari guldurme isidir.birakin su ciddiyeti gulun bence,ne guzel yazmis adam,bence harika bi mizh ve espiri.

akp li ol olma fark etmez kendine hakaret edilmesini istemiyosan başkasına etmiyeceksin

arkadaşlar burda hakaret yok. sadece tyyip havyanları sayarken küçük kız da ben o hayvanları tanımıyorum diyor. olay budur...

Kiz Hangİ Hiyari TaniyomuŞ BahÇelİ Mİ Ahmet Mİ

hayda olay nerelere gitmiş ya kırmayın birbiriniz canım sallayın gitsin
iyi bayramlar ...

Geri