tdu ve rome total war

zi volder

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar,
ilginç bir sorunum var. sorunum aslında oyunla ilgili olsa da windows 7 den kaynaklandığını düşündüğüm için buraya açtım. eğer ki yanlış yer ise kusuruma bakmayın.
iki tane bilgisayarım var. bir tanesinde win7 ultimate 64 bit diğerinde win7 home basic 64bit var. tdu ve rome total war oyunlarında ultimate sorun çıkarmazken basic sistemim bu oyunların haritalarına geldiğinde hata verip kapanıyor. tüm sürücülerim güncel ve sistemlerim yeterli. bu sorunun çözümünü bilen var mı? ayrıca virüs falan da yok.

sorunum dx değil. 9-10-11 hepsi var ve güncel. sorunumun ne olduğunu bilmiyorum. win7 altyapısıyla ilgili bir sorunum var sanırım. ...çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

Araştırdım ama işe yarar birşey bulamadım genelde çözüm için verilen cevaplar şunlar

1- DX sürümünüz ve ekran kartı sürümleriniz son sürüm mü

2- Microsoft.NET Framework 4 yüklümü

3- Sorunsuz fixlenmiş crack ile tekrar deneyin

Bu 3 maddenin dışında herhangi birşey bulamadım...

Araştırdım ama işe yarar birşey bulamadım genelde çözüm için verilen cevaplar şunlar

1- DX sürümünüz ve ekran kartı sürümleriniz son sürüm mü

2- Microsoft.NET Framework 4 yüklümü

3- Sorunsuz fixlenmiş crack ile tekrar deneyin

Bu 3 maddenin dışında herhangi birşey bulamadım...

bunların hepsi tam. anlamadığım 64 ultimate sorun çıkarmazken 64 basic sorun çıkartıyor. oyunlar çalışıyor ama oyunların haritalarında hata veriyor. ömrümde böyle saçma bir sorun görmedim ben. kafayı yemek üzereyim. çalışmayı durdurdu deyip masaüstüne dönüyor.

Ekran kartın çabuk ısınıyor olabilir...

ısınmayla ilgili en ufak bir sorunum yok. gt540m var ve logitech sogutucum var. black ops ve crysis 2 de hiç sorun yok mesela. ama tdu ve rome total war da haritalarda oyundan atıyor. haritalarda sorunum var.

ısınmayla ilgili en ufak bir sorunum yok. gt540m var ve logitech sogutucum var. black ops ve crysis 2 de hiç sorun yok mesela. ama tdu ve rome total war da haritalarda oyundan atıyor. haritalarda sorunum var.

Wın7 de biz sistemi yüklerken bir çok şeyi ona bırakıyoruz-kendinin netten
yüklemesini bekliyoruz. Oysaki önerim yükleme sonrası kesinlikle bir driver
tarayıcı yükleyip, driver analizi yapmandır.Programlar bölümünde, terenovanın yüklediği
birçok olay var.Bunları bir incele. Sistem DLL lerini kontrol et-eksiklerini tamamla,

buralarıda incele-oyundan çok ben sisteminde eksiklik olduğunu hissettim.
ekran yetersizliği kokusu geliyor, taaaa adana ya.

sorun sanırım basic miş. ultimate kurdum sorun çözüldü. yardımlarınız için teşekkür ederim.

Geri