..::Teşekkür Botu Devrede::..

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Arkadaslar hatred'ınde yardımlarıyla teşekkür botunuda bugunden ıtıbaren devreye soktuk... Artık begendıgınız msj'lara yada hosunuza giden paylasımlara tesekkur mesajı yazmak yerıne o msj'ın hemen altındakı "teşekkur et" butonunu kullanabılırsınız... İyi forumlar....

Not: Buarada Bu msj'ıma bi teşekkür edersiniz artık dimi :p

Dark kardeşim ben hemen sana teşekkür ettim bu bottan;)eline sağlık...kolay gelsin

bi yerde ufak bi degisiklik yapmak lazim hala ama.. gorsel bisey islevsellikle alakasi yok o degisikligin :)

h.

aslanlar gibi çalışıyor buton hayırlı olsun!

elinize sağlık en çok programlar bölümünde kullanılacaktır bence paylaşımıda artıracaktır yalnız umarım türkçe yapılabilir acayip görünüyor biraz "burdaki 3 user say" kısmı neyse önemli olan işlevi tşkrler.

MonaLisaYiCizenKisi istersen bu tesekkur olayını abartma!!!

eline saglik dostum

Dark_Angel' Alıntı:
MonaLisaYiCizenKisi istersen bu tesekkur olayını abartma!!!

puahahaha test ederken button akıldı galiba:Dherkese bi dokunduruyor en fazla teşekküre basana hediye verilmediğini de belirtelim:D

oky :) yaw sadece başlığı açana tşkr oluyo sandım, ama KHANCYBER e de tşkr edince dedim yanlış anlaşılması olmasın komple bi tşkr edeyim herkese :D

küfür botu ne zaman devreye gircek dark yahu yanına da a q senin diye bişey ekleseydiniz...
neyse gelir gelmez kaşınmayalım güzel olmuş bana teşekkür etmeyenler yeni filmleri bk alırsınız :D

olm x nie dogumgununu solemedigini buldum dogum gunun kutlu olsun bide solemiyodun belli oldu neden solemedigin

Teşekkür ettikten sonra forumda tekrar teşekkür ederim yazmazsınız değil mi? :D

çok güzel yaa saolasın dostum

monalisayıcizenkisi ben de sana teşekkür ederim iyi niyetinden dolayı olduğunu anladık şimdi;)

Geri