..::Teşekkür Botu Devrede::..

ilk teşekkürüm sorunlu dan geldi .... saolsun ...:D
bu arada teşekkür botunda emeği olanlara teşekkür :D

mu ha ah bu teşekkür botu yalama olmaz inşallah :D

burdaki ilk mesajım bu:teşekkürler:)

saol dark kardeşim en sonunda senden istediğin son şeyde olcu artık başka bi isteğem kalmadı forumun eksikleri bakımından :p muhahaahah çok saol yahu saat dedik saat teşekkür istedik teşekkür :D

TEŞEKKÜRLER... :D

ohuohuohu sorma wallaha seven darkdan bunu ve online süre göstericisini isteye isteye dilemde tüy bitmişti artık doya doya teşekkür edem dedim bitanede sana :D

süper ya bu artık mesaj yazmam direk buna basarım hehehe :)

Dark bu teşekkür en çok senin işine yaradı walla. Baksana ilk msjınla yağmur gibi almışsın teşekkürleri ;)

Elimden kaçtı yanlışlıkla tıkladım. Yaw teşekkür butonu büyük ya insan ister isitemez teşekkür edesi geliyo. :)

Bide reput ne zaman geliyor?

monalisayıçizenkişi herkese teşekkür ettiğin için teşekkür ederim :D tekerleme gibi bu arada dark angel'a da teşekkür :D ulen dilime dolandı bu :D

arkadaslar, lutfen tesekkur sistemini gereksiz yere kullanmayiniz. tamam hevestir basmak istersiniz heryerde, ama lutfen hevesinizi cabucak atin ve gerekli yerlerde kullanin sadece.

her mesaja bi tesekkur olmaz ki :)

h.

cok buyuk bır hatakı her msj altına bı bot koymanız

en alta bı kere basılabılen bır bot koysanız mıs gıbı olurdu

:D genede saol emegıne saglık belkı ılerde

galiba kaldiricaz, dark hakliymissin, 30 tesekkur veren insanlari gorunce hatayi anliyo insan :(

h.

bide
örn ben bır program verıcem

[hide]programdownloadlinki[hide/]

buna tesekkur etmeyen alamıcak

bu yapılırsa
dadından yenılmez :D

tabı olabılırse

kady' Alıntı:
bide
örn ben bır program verıcem

[hide]programdownloadlinki[hide/]

buna tesekkur etmeyen alamıcak

bu yapılırsa
dadından yenılmez :D

tabı olabılırse

o aklimda, bide "belli bolumlere" "bazi" kullanicilarin girmesini de engellemek lazim.

"yeni 0 mesajli uye" - "adult"

h.

hatred' Alıntı:
o aklimda, bide "belli bolumlere" "bazi" kullanicilarin girmesini de engellemek lazim.

"yeni 0 mesajli uye" - "adult"

h.

bak oda olabilir onu ayarlıyalım belli bi postun üzeri adultu görmesin bile mesala 25in altı yeni mesajlarda adultu görmesin yada içeri girmesin ..

üstad alınma ama bu teşekkür botunun ben hiç bi avantajını görmedim en baştan hoşuma gitti ama şuan avantajı yok.. mesela açılan konuya sadece teşşeküür ederk ilerlenseydi daha iyi olurdu yani..

mesaj yazınca konu nasıl yükseliyorsa teşekkür edincede yükselse o zaman boş posttan tamiyle yırtarız şuanda teşekkürün avantajı yok tabi kadynin dediği olursa + bi özellik ama etkiliyici değil.

öenmli bi konu bile olsa adam mesaj yazmaz teşşekür eder linki alır ve konu rağbet görmemiş gibi arkalara gider bununlada bi ilglilenirsen daha da iyi olur...

Geri