..::Teşekkür Botu Devrede::..

kady' Alıntı:
bide
örn ben bır program verıcem

[hide]programdownloadlinki[hide/]

buna tesekkur etmeyen alamıcak

bu yapılırsa
dadından yenılmez :D

tabı olabılırse

Kady eyerboyle bisey olursa ggerçektende güzel olur Çalismalarinizin devamini dilerim..

The cakan's

valla işe yarar bişeye benziyor ama bu sefer de boş boş msj yazarlar görmek için yaa!!

Güzel olmuş yaw! Böle bişii lazımdı !! ;)

o zaman modaratör arkadaşlardan uyarı yapılsın.boş boş msj yazanlar banlanacak die.ve mod olan arkadaşlar da baksınlar boş boş msj yazıyorlarmı die..
bence en iyi, kalitelisi bu..

ghost_laz' Alıntı:
valla işe yarar bişeye benziyor ama bu sefer de boş boş msj yazarlar görmek için yaa!!

sadece tesekkur msj atıcak msj yazmasına gerek yok

Mesaj yazınca açılan gizli mesallar forumun bokunu çıkartır.Ben size yazılacak cevapları söyleyeyim şimdiden

1 bakalım

tşkrler

thanx

....

bu mesajlar olsa ne olur olmasa ne olur.Baş edemeyiz wallaha bence teşekkürde sadece başlıktaki ilk mesaj için olsun....

kady' Alıntı:
sadece tesekkur msj atıcak msj yazmasına gerek yok
nasıl yanii...

içeriği görmek için teşekkür , thank, bi bakalım... vs şeyler yazması doğalmı olacak...

yoksa içeriğin anlamı teşekkürleri görmek mi...

ben gec kaldim ikinci moda, eline saglik dark :)

h.

walla bence insan bişey paylaşipta teşekkür alamıyınca hevesi kirilıyo ayrıyetten teşekkür botuna ne hacet adam nediçekki eyvallah ,soğolasın ,paylaşımın için saol, emeğine sağlık, demek teşekkür deil mi eğer yorum yapmak veya eleştirmek isteyemn mesaj atsın bu haliyle gayet iyi..dimii

ghost_laz' Alıntı:
ne işe yarıyor. yerimi başkasına mı devrediyorum gibi bişey mii.... :confused:

birinci mod: tesekkur botu.
ikinci mod: hidden content modu.

panik yapmayalim :)

h.

hidden content nedir ? (döküman :D)

bu özelliği kullandığınızda yeni açtığınız başlıktaki linki gizliyorsunuz ve başlığa mesaj yazmayan userlar bu linkten yararlanamıyor. :) Kısa ve öz.

çok saol dark walla artık rep yok teş war

Geri