Teşekkür Et Butonu Neden Konmuş?

react0r' Alıntı:
tşkün benim açımdan bir esprisi yok , ben de çok var da ne oluyor paylaşın arkadaşlar..
React0r teşekkürlerinin fazlasını bana versene.
O zaman yeni konulara sadece teşekkür edelim.
Eski konulara hem teşekkür edelim hemde mesaj yazalım ki
güncel kalsın...

Ben diyom arkadaşlar verin bana bu yetkiyi. Bakın bi daha oluyomu. Hatta bunu smod olmak için istemediğimi, ünvanımın yine mod kalmasını yıldız sayımın yine 7 olmasını kabul ediyorum. Sadece bütün bölümlerde editleme hakkını tanıyın bana. Bakın nasıl temizliycem forumu. Kady gereksiz adamları nasıl temizliyorsa bende gereksiz mesajları öyle temizliycem.
Hee bide dikkat çekecek kadar çok tekrarlayanlara sürpriz yapma yetkiside çok görülmezse onlarada güzel sürprizlerim olur. Ayrıca bakın ısrarla belirtiyorum Smod olmak istemiyorum. Ayrıca smodlarada maaş verilmiyo onlarda kullanıcı. yani smod olunca elime bişiy geçmez. Bu sadece onursaldır. Egomanyakça smod olmayıda istemiyorum. bunu hakkedersem zaten ben istemeden verirler. Ama bu yetkiyi yani kısmi smod yetkisini istiyorum.

katakulli' Alıntı:
Ben diyom arkadaşlar verin bana bu yetkiyi. Bakın bi daha oluyomu. Hatta bunu smod olmak için istemediğimi, ünvanımın yine mod kalmasını yıldız sayımın yine 7 olmasını kabul ediyorum. Sadece bütün bölümlerde editleme hakkını tanıyın bana. Bakın nasıl temizliycem forumu. Kady gereksiz adamları nasıl temizliyorsa bende gereksiz mesajları öyle temizliycem.
Hee bide dikkat çekecek kadar çok tekrarlayanlara sürpriz yapma yetkiside çok görülmezse onlarada güzel sürprizlerim olur. Ayrıca bakın ısrarla belirtiyorum Smod olmak istemiyorum. Ayrıca smodlarada maaş verilmiyo onlarda kullanıcı. yani smod olunca elime bişiy geçmez. Bu sadece onursaldır. Egomanyakça smod olmayıda istemiyorum. bunu hakkedersem zaten ben istemeden verirler. Ama bu yetkiyi yani kısmi smod yetkisini istiyorum.

sen hala oradamısın :eek: :)

katakulli' Alıntı:

Kardeşim valla sen tekrar ediyorsun bizde soyluyoruz...

yeterince var zaten editlenmek istese yapılır :) siz sıkmayın canınızı rahat rahat sömürün gerisine karışmayın :)

ya sadece konulara teşekkür edilse konular mesaj yazılmadığından çok geri gidiyor yada mesaj atanyok demekki yararlı değil gibi bir izlenim oluyor benim bu konuda önerim olacak konulara teşekkür edildimi konuya mesaj atılmış gibi konu başa gelsin yada konuların yanına teşekkür sayısı veye puan lama gibi bişiyapalım konuya teşekkür edildikce konular dikkat çeksin.teşekkürde önem kazanır ozaman

mavercik' Alıntı:
(şikayet)

Yaws Arkadaşlar Bakiyorum çoğu Paylaşimda
Birçok üye Konu Ya Cvp Yazarken "teşekkürler Iyi Paylaşim Eline Sağlik Vs"
Sorum şu Acaba Bu Teşekkür Butonu Neden Konmuş Süs Içinmi Daha önce Belirttim Ama Mesajimdan Hemen Sonra Yine Bi Arkadaş Buton Yerine Yazi Kullanmiş Anlamiyorum Maksat Ne

Maverick konu gayet acık Teşekkür butonunun ne amaçla konulduğu forumun açıldığı ilk zamanlarda söyleniyordu forumu gereksiz saçma thnx saol eline saglık kardeş gıbı cümlelerden arındırmak ve fuzuli yere forumu işgal eden yazılardan arındırmak için konulmuş.Bunu maalesef hala görmezden gelen ve hatta teşekkuru nereye edeceğini bilmeyen kullanıcılar var bu sebepden dolayı foruma girişde bununla ilgili ufak bır hatırlatma konulsa iyi olur diye düşünüyorum(öneri).10 tane luzumsuz olacağına 1 tane luzumlu olsun yeter.

mavercik' Alıntı:
(şikayet)

Yaws Arkadaşlar Bakiyorum çoğu Paylaşimda
Birçok üye Konu Ya Cvp Yazarken "teşekkürler Iyi Paylaşim Eline Sağlik Vs"
Sorum şu Acaba Bu Teşekkür Butonu Neden Konmuş Süs Içinmi Daha önce Belirttim Ama Mesajimdan Hemen Sonra Yine Bi Arkadaş Buton Yerine Yazi Kullanmiş Anlamiyorum Maksat Ne

aynen+1000 ben genelde anında teşkür ederım paylaşıma eger faydalandıysam yada okuduysam...!

Abicim sadece teşekkür etmek isteyen butonu kullanabilir tabi ama adamın özel bi yorumu var diyelim?? Napcak o zmn?? Mecbur yazcak dimi?? Eğer sadece "teşekkürler" yazanlaraysa sözün bi diicem yok ama sorusu, yorumu olanların msj ı kullanması doğal...

DaRK34' Alıntı:
Maverick konu gayet acık Teşekkür butonunun ne amaçla konulduğu forumun açıldığı ilk zamanlarda söyleniyordu forumu gereksiz saçma thnx saol eline saglık kardeş gıbı cümlelerden arındırmak ve fuzuli yere forumu işgal eden yazılardan arındırmak için konulmuş.Bunu maalesef hala görmezden gelen ve hatta teşekkuru nereye edeceğini bilmeyen kullanıcılar var bu sebepden dolayı foruma girişde bununla ilgili ufak bır hatırlatma konulsa iyi olur diye düşünüyorum(öneri).10 tane luzumsuz olacağına 1 tane luzumlu olsun yeter.

arkadaşım konunun gayet açık olduğunu bende biliyorum :)
bunu kullanmayan arkadaşlara soruyorum ben ya:)

mavercik' Alıntı:
arkadaşım konunun gayet açık olduğunu bende biliyorum :)
bunu kullanmayan arkadaşlara soruyorum ben ya:)

Maverick lafım sana degıldı aynı fikirdeyim demek istedim Kızım sana sölüyorum gelinim sen işit.

bazen modlarda yapabiliyor (ben modlar hata yapmaz demiyorum) arada olur ufak tefek şeylr yaw :)

atılan her kısa mesajda tşkkr ...sağol ... vb mesajların arkasından gelen cevap her zaman şu şekilde olmuştur...
theozy: teşekkür etmek için teşekkür botunu kullanın ...gereksiz yere mesaj atmayın ...
solariz: alıntı yapar ve de teşekkür botu ne güne duruyo arkadaşım der ...:D

açılması gerekilen bir konuydu +1
hatta 3 defa teşekkür ederim cümlesini yazan banlansın:p

Geri