Tecavüz Tatbikatı..

ya kendileri için acı fakat insanlık için güzel birşey yapmışlar
demekki neymiş kadın izin vermezse 98 kiloluk bir adam bile 53 kiloluk kadına tecavgüz edemeyebilirmiş
bu ne demek kadınlar çok istekli olurlarsa ki bu kadının çok istekli olmasıda gerekmezken başarmış kadınlarda tecavüzden kurtulabilirler yani yani bu; kadının kendi mahrumiyetine kendi namusuna kendine olan saygısına bağlı bir durum haydi kadınlar tecavüze razı gelmeyin sizde başarabilirsiniz!!

w80v1k.jpg

Eğer olay gerçekse; Bence yakın arkadaşları yazıda anlatılan kişileri tanımışlardır. Tuğçe Baran Hepimizin yakında tanıdığı diyo vede bayan için ünlü bir sporcu diyor.

Bana yazı pek gerçekçi gelmedi.

puhahaaaa koptum yaaaa.kemal varya haberin kralını buluyosun:)

Haberler'de Dünya Üzerinde Çeşitli Tecavüz Olayları Duyuyoruz,Peki Bu Salozlar Hangi Akla Hizmet Böyle Bir İşe Kalkışmışlar,Adam Gibi Birbirlerini İncitmeden Kibarca Tecavüz Yapsalardı Olmazmıydı Acaba :))

tşk akıl kalmamış bu çiftte:D

Bence bu yazar ablamızın (!) poposundan uydurduğu bir haber. Kim bilir belkide o dümbük kendisidir de başka bir arkadaşım diye yazıyordur. :) Ayrıca arkadaşı ''kimseye söyleme en azından ismimi söyleme'' demiş (sözde tabii) ;Amaç belli yazar ablamız kendini gayet etik göstermiş.
Bir şeyi daha merak ettim bu bayan dümbüğün, dümbük kocası hastaneye kendi karısını götüremiyormuymuşta bu bizim gazeteci ablamızı çağırıyorlar. Sonuçta acil durum kaburga kırılması nezle değil ki bu........ popodan uydurma haber işte :D

İlginç bi vaka çocukluklarına inmek lazım bunların, daha büyümeden katletmek lazım :D

Koptum ya walla $aka gibi:D

Daha önce Yaklaşık 15 Yıl Kadar önce Bende Sevgilimle Aynı şeyi Denemiştik Ben Daha Ilk Tekmeyi Yr Yemez Bu Işin Olamayacağını Anlayıp Vaz Geçmiştim .
Demekki Ucuz Atlatmışım

Geri