Tefik adaya veda etti

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Nihat adadaki tek arkadaşını kaybetti.

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha da zorlaşacağı “Survivor Ünlüler-Gönüllüler" devam ediyor. Adada düzenlenen oyunlarda Ünlüler-Gönüllüler arasındaki rekabet giderek büyüyor. Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyununu Taner kazandı. Oyunu kazanan Taner, dokunulmazlık kolyesini Özge Ulusoy’a verdi. Yapılan oylama sonucunda ise Derya Büyükuncu ve Tefik sms oylamasına kalan iki isim oluştu. Açıklanan sms oylarıyla adaya veda eden isim Tefik oldu. Tefik’in elenmesi, adadaki en yakın arkadaşı Nihat Doğan’ı derinden üzdü.

ADA KONSEYİ TOPLANDI

Düzenlenen dokunulmazlık oyununu kazanan Taner, Özge Ulusoy’u koruma altına aldı. Kalan yarışmacılar arasında yapılan oylamada ise Derya Büyükuncu sms oylamasına kalan ilk isim oldu. Kurallar gereği Derya Büyükuncu’da Tefik’in ismini söyleyerek sms oylamasına Tefik ile birlikte gitme kararı aldı.

ELENEN İSİM: TEFİK

Sona gelindikçe adadaki rekabet de kendini göstermeye başladı. Taraflar arasındaki guruplaşmalar ödül ve dokunulmazlık oyunlarında kendini gösteriyor. Geçtiğimiz haftalarda Asena ile sms oylamasına kalan Tefik, bu hafta da Derya Büyükuncu ile yarıştı. Asena’yı eleyen Tefik, Derya Büyükuncu’ya gelince yeteri kadar oy alamadı. Böylelikle sms oyları sonucunda Survivor adasına veda eden isim Tefik oldu.

NİHAT DOĞAN’IN ADADAKİ EN YAKIN ARKADAŞIYDI

Ünlüler ve Gönüllüler adaları birleştikten sonra yakın arkadaşlıkları dikkat çeken Tefik ve Nihat Doğan neredeyse sürekli birlikte hareket ediyordu. Ödül oyunlarında sürekli birbirlerini destekleyen ikili adada da birlikte eğlenceli zaman geçirmeyi tercih ediyordu. Tefik’in dün akşam yapılan ada konseyinde elenen isim olması ise Nihat Doğan’da adeta yıkım etkisi yarattı. Arkadaşına sarılan Nihat Doğan, Tefik’in gitmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

DHA

Ekli dosyalar

• tef.jpg
    tef.jpg
    33.1 KB · Görüntüleme: 1,587
İyi Oldu Ona Nihat Doğanla Birlikte Beni Çıldırtıyolardı :)

Derya Finale Kalmayı da Garantiledi Umarım Birinci de Olur =)

Hiç bu kadar sevinmemiştim. Adamım 3T :)

Bu yarışmayı ya Daner alır yada Derya

çok güzel oldu çok güzel iyide oldu tahammı (:)

hacı nihat gibi konuşuyor adadakilerde zaten bulaşmış onlara iyi adam nihat seviyorum ben :)

neyse ki izlemiyorum :durdurun

Hayatimda boyle dandirik boktan survivor gormedim.. Asil survivoru izlerseniz farki gorursunuz.
Acun bey zeki bir adam, iyi de para kazaniyor helal olsun izlettiriyor cunku ama artik eskisi kadar izlenmez bu saatten sonra..

tefik konusuna gelince bir cift diyecek;
bazilari iyi oldu, guzel oldu falan filan seviniyorlar.ben bu survivoru ilk basladigi gunden bu yana
aslinda hic tv izlemeyen biri olarak, hafta sonu aksami hic usenmeden zevkle izliyordum.
"survivor ne demek?" tefik denen adam evini yapar, balik tutmak icin ag orer, sabahlari erken kalkar,
balik tutar, yemegini yapar vb. yarismalardaki basarisi ve konsantrasyonu da gozardi edilemez.
"tefik bir survivordi" ve elendi.Derya'ya lafim yok gercekten delikanli efendi bir adam,
amabenim gozumde survivor olamaz. olimpiyatlara ust uste bilmem kac yil araliksiz katildigindan
rekor mu ne kiracakmis. vay efendim.. ama kimse olimpiyat yarislarindaki
siralamalarini bilmiyor sanirim..

izlemiyorum izlemedim izlemicem :)

Millet adamı vatan hayini ilan etti kızların yanında duruyor diye bende o adada olsam bende kızların yanında dururm ne yapacağım erkeklerin yanında akıllı adam bu derya : )

Nihat Doğanın Arkadaşı mı varmış :durdurun:

Geri