Tek şutla final: 1-1

Barcelona'nın finale çıktığı iyi oldu, yoksa geçen yılın tekrarı olacaktı.

CheLsea iki maçtır futboL katiLi bir oyun sergiLiyor,finaLde coşmak istiyoruz..
Barça'nın çıkmasına sevindim..
Guus Hiddink biraz cesaretLi oynatsın takımını..

Chelsea önce Futbol oynasın , Burdaki bazı Chelsea fanatikleri Chelsea iyi oynadı diyor .
Bende onlara gülüyorum .
İlk maçta 11 kişi Defans yaptılar 0-0 kaldılar .
İkinci maçta Kontradan ŞANSA ( bal artık ne derseniz ) 1 Gol buldular Üstüne yattılar .
Yine 11 kişi Defans yaptılar ( Yine kontra oynadılar )
Futbol katili Chelsea 2 Maçtada Futbol adına hiçbirşey yapmadı .

Bu bana Geçen seneki Arsenal - Fener maçını hatırlattı . İngilterede 11 kişi defans yapan Fener 0-0'la iST'ye dönünce Başarı diye lanse edilmişti .
:durdurun

Ben ne kadar Barça hayranı olsamda Messi iki maçtada birşey yapamadı .
C.Ronaldo takımı tek başına sırtlayan adam konumundayken Bu Tür maçlarda Messi'nin Sönük kalması , Markajdan kurtulamaması Messi - Ronaldo arasındaki uçurumu açıyor .

Final Maçında iki Gerçek Futbol oynayan Barça ve Manchester'ı izlemek keyif verecek .
Messi Ni ? Ronaldo Mu ?
O zaman bunun cevabı adına daha iyi bir sonuç alırız .
:goz:

olması gereken oldu bence. futbolu oynamak isteyen taraf finali haketti...

topla oynama oranı bi ara %30 - %70 ti barcanın cıkamaması büyük haksızlık olurdu...

Milli Takım Gol Atsa Bu Kadar Sevinmezdim :D Çok İyi Oldu Ezik Chelsea Elendiği Yat Yat Biyere Kadar..

He Manu Barcayı Ezer Çok Beklersiniz Barca Havada Karada Yener :hhmanD Messi Silip Süpürür Manu'nun Defansını Chelsea'den Daha Zayıf Çünkü..

ne olursa olsun kupanın ingilterede olması garanti olmamalıydı. dün gece maçı izlerken uyukladığım bile oldu. ama gol tüm evi ayağa kaldırdı. Allah'tan gol atılırken gözüm açıktı:D
chelsea bu kadar ezik ve defansif bir oyun oynarken hem kendilerini yaktılar hemde izleyenleri çıldırttılar. bir italyan takımı bile böyle defans yapamazdı.
final renkli olacak. dileğim kupayı ispanyolların kazanması. her şeyde ters ve pislik olan ingiltereye kupa gitmesin. artı güzel bir maç olsun

Geri