[TEK LİNK] Windows 7 Ultimate RTM

ProwL

Gitarist
Reaction score
0
windows7ultimate1.jpg

32bit Versiyon Download:
Kod:
 http://tinyurl.com/hackhelldotcom

64bit Versiyon Download:
Kod:
 http://tinyurl.com/hackhelldotcom2

Aktifleştirmek için; http://www.hackhell.com/windows-7/627255-windows-7-aktivasyon-crack-loader-172-son-surum.html

teşekurler bunu indirmek daha mantıklı tek link olduğu için

64 bit kurdum tr olmuyor güncellemede çıkıyor fakat kurmuyor nedendir aceb

captureih.png

bu ucuncu win 7 ins bu calisir i7 sistemimiz var bi turlu yukluyemedik su win 7 yi ya eksik iniyo ya iso hatali oluyo :D
tesekkurler

ben fransizca kuracam seninki neden kurmuyor bi hata filan cikiyormu?
arkadaşlar tr ve başka diller olmuyoır nedendir.bilen arkadaşlar yardım beklenir
dur bide fıransızca deneyım seninimi kırayım.günceleyım bakalım ne olacak
fıransızca da olmuyor

captureih.png

emegine saglık tek link olması cok guzel hızlıda iniyor,inşallah kurulumdada sorun cıkmaz.keske birazda kurulumunu anlatsaydın benim gibi acemiler için.

arkadaslar ben kurdum sorunsuz calisiyor tekrar tesekkurler

arkadaşlar ben 64 bit indirdim galıba eski surumu everesle işaretli sizde bakın
capturekd.png

arkadaşlar ben 64 bit indirdim galıba eski surumu everesle işaretli sizde bakın
capturekd.png

arkadaşım crack yaptıktan sonra update yapabiliyorsun. yada aktifleştirmeden önce update yap, tahminimce 50mb civarı update yapar. Ayrıca update ederken size dil dosyalarıda geliyor. Türkçe varmı yokmu bilmiyorum ama bütün diller var bu pakette, tıklayıp kuruyorsunuz. Kaç build sürümü olduğunu bilmediğim için yapamayanlara manuel dil dosyasını veremiyorum. Kaynaklarda update yapılırken bu dil paketlerinde bütün dillerin olduğu yazıyor. Aşağıdada bendeki loaderlı halinin resmini verdim bakınız;

25p4mmb.jpg

Ultimate default olarak ingilizce geliyor ZE ROBERTO fransızca yapabiliyorsa Türkçede updatelerden yapılıyor demekki, biraz uğraşınız.

bende yapamadim manuel olarakda yukluyemedim ingilizce kullaniyorum suan

vin 7

arkadaşlar tr ve başka diller olmuyoır nedendir.bilen arkadaşlar yardım beklenir
dur bide fıransızca deneyım seninimi kırayım.günceleyım bakalım ne olacak
fıransızca da olmuyor

captureih.png

---------
arkadasım sen aktivasyon kullanarak windowsu full yapmamıssın zaten gonderdığın resimde try again yazıyor yanı trial versiyon (sınırlı) bu yüzden güncelleme yapmıyor. onun için vin 7 aktifleştirmelisin crak bularak zaten verilmis crakda.:001_rolleyes:

---------
arkadasım sen aktivasyon kullanarak windowsu full yapmamıssın zaten gonderdığın resimde try again yazıyor yanı trial versiyon (sınırlı) bu yüzden güncelleme yapmıyor. onun için vin 7 aktifleştirmelisin crak bularak zaten verilmis crakda.:001_rolleyes:

kardesim try again ne demek? ne guzel yakistirmissin trial version helal olsun, orda tekrar dene diyor
ben aktive yaptim ama guncelleme hala olmuyor

bişi sormak istiyorum RTM denilen ne 7600 versiyon mu yoksa ayın 22 sinde piyasaya çıkan orjinal vesiyon mu?

Geri