Börteçine9
New member
R€B€L;2440449' Alıntı:Deniz gezmiş katil değildir, idam edilmesini gerektirecek bir suç işlememiştir. onu idam edenler de daha sonra boş yere idam edildiğini söylemişlerdir.
Askere polise kursun sıkmıstır ama gostermelik ve tamamen kendisini korumak adına, incubusun alıntı yaptıgı yer gulunun soldugu aksam adlı kitapta yer almakta herhalde..Ayrıca aynı kıtapta bunun yanında Gemerekde yakalanıs anında aynı yine kendı sozlerı olan mermileri yakmak icin sıkıyorsun, karsındaki polisede, askerede acıyorsun aslında cogu emir kulu..Onu olduremezsin ki ailesi cocukları vardır diye dusunuyorsun..... vs tarzında cumlelerde var.
Yakalandıgı ormanlık alandaki cukurda ates ediyorum ama nereye zaten az mermim kalmıs, mermileri bilerekten yakıyorum etrafım cepecevre sarılmıs..Bilerekten kafalarının 1 metre ustune ates edıyorum yıne cukura sınıyorum..Dusunuyorum acaba son bı mermi bıraksammı kendıme dıye kafama dayayıp oldursem kendimi..Yakalandımmı iskenceler cekilmez olucaktır biliyorum.Sonra yine vazgeciyorum..Cunku olmem idolojimden vazgecmektir..
Aklımda kalan bi kısım bu sekilde..
Bunun yanında ABD lileri kacırdıklarında fidye istiyorlar yoksa ABD lileri oldurecekler aynı sekilde onlarıda oldurme fikrini benimseyemiyyorlar.Bi cumlesinde fasistler gibi yapamazsın ki olduremezsin onları diyor..Ve esir aldıkları kisilerede cok iyi sekilde davranıyorlar..Yemiyor yediriyorlar seklinde.
Baska bi kısımda Thko ya baglı olan Sinanlar arkadaslarıyla oldurulmeden catısma oncesınde onları ihbar eden yolda karsılastıkları koyluyu ihbar etcegini tahmin etmelerine rahmen oldurmuyorlar..Yoldada ABD bilmem ne ustune saldırı yapmak icin gıdıyorlarken geliyor bu olay baslarına.
Kadını elinden yaralama olayı ; suratına kapıyı kapatan kadının kapı arkasında oldugunu farketmıyor kapı kılıtıne ates ederekten bayanı elinden yaralıyor..Daha sonra bayanın esine cebindeki parayı hastane masrafı icin veriyor vs..
Bunları bu kadar yazdım daha bunun gibi bi cok anektod vardır tabi..Katil gibi soylemlere karsılık..Ayrıca Samsundan Ankaraya Ataturk yuruyusunu duzenleyenlerın basında gelir daha sonradanda THKO yu kurarlar( Turkıye Halk Kurtulus Ordusu)
Son olarakta Turkıyeyı parcalamak ıcın degıl butunlestırmek ıcın calısmıslardır dıyorum..İdam sehpasında son nefeslerını verırken bile "Bagımsız Turkıye" sozunu soylemıs kısıler..
Ayrıca Samsundan Ankaraya Ataturk yuruyusunu duzenleyenlerın basında gelir daha sonradanda THKO yu kurarlar( Turkıye Halk Kurtulus Ordusu)
bölümde moderatör olan birinin Devlette ordunun üstüne ordu kurulmasını yazması çok ilginç geldi.
Deniz Gezmiş haksız yere idam edildi diyorsunuz da idam edilen Ülkücüler haklı yere mi idam edildi???
Onlardan daha çok kayıp vermemize rağmen bu kadar lafını yapmadık helal olsun:saskin