Tekla Structures 18.0 64 Bit

sağlasın yalnız yüklenmiyor hata veriyor

sağlasın yalnız yüklenmiyor hata veriyor

Upload ettiğim programların tamamını denerim.Böyle yüklenmiyor diyerek atmamak lazım.
Nasıl bir hata verdiğini söylerseniz belki neden "yükleyemediğinizi" anlayabiliriz.

Hocam elİnİze saĞlik İndİrdİm. Kurulumu nasil yapacaĞim yardimci olursaniz sevİnİrİm

programı kurarken 1152.Error extracting to the temporary location. hatası veriyor

setup exe dosyasını açarken "1152.Error extracting to the temporary location" hatası veriyor neden olabilir sizce?

Arkadaşlar,

Tekla Structures 16.0 64 Bit elinde olan var mı?

linkler calısıyor. fakat serial istiyor. benmi kurarken bi hata yaptım yoksa crack dosyasımı eksik. bilgi alabilirmiyim arkadaslar....

Birisi Allah rızası için Tekla Structures 16 64 bit versiyonu yükleyebilir mi??? Gerçekten hayır duamı alacak...:)

linkler calısıyor. fakat serial istiyor. benmi kurarken bi hata yaptım yoksa crack dosyasımı eksik. bilgi alabilirmiyim arkadaslar....

Kardeşim benim konularıma yok serial istiyor yok içinde crack yok diye garip şeyler yazıyorsun.Kuramıyorsan derdini söyle yardımcı olmaya çalışalım.Tutturmuşsun bir serial diye ne seriali kardeşim.

Kurarken 1152.Error extracting to the temporary location. Çözümü bilen varsa yardım bekliyoruz

exe yi yönetici olarak çalıştırmayı ve virüs programınıda devre dışı bırakmama rağmen 1152 hatasını vermeye devam ediyor.
Bu versiyon patlak anlaşılan. Ekleyen arkadaşta yardımcı olmuyor.

sa hocam bi ricam olucak ben senın lınklerden ındırıp kurmadım daha once gene bu forumda paylasılmıstı oradan ındırdım yonergelere uyarak cracklemesınıde yaptım ama bı hata verdı bunun nasıl cozumlenebılecegı konusunda yardımcı olursanız sevınırım

couldn't find any installed environments.
tekla structures needs at least one environment installed to be able to start
please dowload and install environments from http://extranet.tekla.com

bu hata verdı çözum olarak ne yapmam gerektıgı konusunda yardımcı olursanız sevınırım

Geri