Tekla Structures v16.0 32 Bit

ilk teşekkür benden dostum eline sağlık ama artık tekla nın hızına ulaşamıyorum daha 15 yeni kurdum sayılır. Tekrar teşekkürler.

win7 de iki defa kurdum ama ikisinde de çalışmadı. patch yapıyor ama program açılırken win7 bi sorunla karşılaştı diyor ve açılmıyor. şu anda v.15 sr5 yüklü ve onda sorunsuz çalışabiliyorum..

win7 de iki defa kurdum ama ikisinde de çalışmadı. patch yapıyor ama program açılırken win7 bi sorunla karşılaştı diyor ve açılmıyor. şu anda v.15 sr5 yüklü ve onda sorunsuz çalışabiliyorum..

Bende şu an 7 kullanıyorum.Kurulum ve basitçe kullanımda herhangibir sorun yaşamadım.

bende yükledikten sonra daha patch yapmadan tüm diğer enviremontları yüklüyor ve aynı zamanda v15 sr5 de yüklü.. bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

bende yükledikten sonra daha patch yapmadan tüm diğer enviremontları yüklüyor ve aynı zamanda v15 sr5 de yüklü.. bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Aynı klasörde olduklarından otomatik yüklemesi normal.Dediğiniz gibi v15 ile ilgili bir durum olabilir , isterseniz hepsini kaldırıp temiz bir kurulum deneyin.

evet bende de oldu sendeki durum. Bende V15 SR1 yuklü idi. V16 yı aynı klasore kurunca program acılmadı lisan vb istekler iletildi. ancak farklı bir kurulum gerçekleştirsen sorunların tamamı çözülüyor. sadece setup dosyası ile tüm kurulumu tamamlıyorsunuz.

Suan bende hem V15 hemde V16 kurulu. Ha bu arada XP kullanıcısıyım...

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin.Ben beş yıl kadardır tekla kullanıyorum.Yeni olusturduğum sistem 64bit ve windows 7 yani v 16 kacınılmaz ama bir sorunum var piyasada olan bütün v 16 paylasımlarında yükleme dosyaları ve patchler 32 bite göre verilmiş. 64 bit dosyalarını buldum ama patch dosyam yok elinde olan yada bir baska yerde gören varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler.

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin.Ben beş yıl kadardır tekla kullanıyorum.Yeni olusturduğum sistem 64bit ve windows 7 yani v 16 kacınılmaz ama bir sorunum var piyasada olan bütün v 16 paylasımlarında yükleme dosyaları ve patchler 32 bite göre verilmiş. 64 bit dosyalarını buldum ama patch dosyam yok elinde olan yada bir baska yerde gören varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler.
Bende kuramadım?

Arkadaşlar bekledim ama bir cevap alamadım 64bit crackle ilgili bilgisi olan yokmu?

saol abi.. rapidshare den bıktım valla bi program indirecem yok çok yoğun yok bilmem ne :D

Hocam çok teşekkürler verdiginiz bütün linkler ve patchler calışıyor kolay gelsin +++++rep mumkunse :D

üstat eğer dedikleri gibi Tekla Structures v16 64 bit patch çalışıyorsa gerçekten emeğine ve eline sağlık. uzun zamandır arıyordum. çok çok teşekkür ederim. saygılar...

Geri