Tekla Structures v17 x86

çok teşekkür ediyorum uzun zamandır bu programı arıyordum emeğinize sağlık indirdim kurdum hiç bir sorun yok. (win7 64 bit)

bu arada her sene olduğu gibi bu sene de çok çok teşekkür ederim, yenilikleri siz değerli dostlarımızdan takip ediyoruz, elleriniz dert görmesin, birde benim şu portable sorunuma bir çözüm bulsanız çok müteşekkir olurum:)

tekla

ben kurdum programı server address die bişi istiyo yardımcı olursanız sevinirim

Üstad kolay gelsin programlarının ve paylaşımlarının takipçisiyiz.Hepsi için çok teşekkürler benim programın bu sürümüyle ilgili bir sorunum var bir çok forum ve paylaşım sitesinden yükledim kurdum hep aynı sıkıntı kurulumda ve patch de bir sıkıntı yok yanlız programı başlattığım anda ana seçim ekranıda dahil olmak üzere hiç bir yazı ve icon çıkmıyor ama hiç. Bu konuyla ilgili bilgin varmı sadece benim bilgisayar da değil etrafımdaki çoğu makina aynı tepkiyi verdi bunun bir çözümü varmı?. Şimdiden teşekkürler.( Bu arada ben bu programı versiyon 9 dan beri kullanıyorum.)

Program için binlerce teşekkür ederim. Yasu daki problem aynen bende var. win 7 yüklü Başka bir bilgisayarda kurduğumda english (united state ) ansi ***** kodlu dil eksik diyor. belki bundandır **** yazmamın sebebi kodu tam hatırlamıyor oluşumdandır. Bende ''yasu'' gibi ver9 dan beri kull. bu programı. İnşallah çözümü buluruz en kısa zamanda elimde 2 projem var acil çıkarmam lazım. Programı da kaldırmak istemiyorum:(

"! C:\Documents and Settings\USeR\Desktop\TS17.part1.rar: Tanımlanamayan arşiv sonu
! C:\Documents and Settings\USeR\Desktop\TS17.part1.rar: TS_17.0x86\TeklaStructures170Software.exe dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
! C:\Documents and Settings\USeR\Desktop\TS17.part1.rar: Tanımlanamayan arşiv sonu"

uyarısı alıyorum. Download dosyalarımın ebatları aşağıdaki gibidir;

part1 :400 MB (419.430.400 bayt)
part2: 197 MB (207.097.856 bayt)

sorun acaba bendeki winrardan mı, yoksa eksik download yapmamdan mı, yoksa linklerden mi? yardımcı olursanız sevinirim...

tekla structures..... server address istiyor yardımcı olurmusunuz

işte bu yaaa. iki linkle bitirmişsin. Helal .) Cok tesekkur ederım

sayın fffbbbyyy

Tekla Structures v17 x86 linklerini download ediyorum xpsp3 laptopta çalışırmı acaba bu tekla

arkdaşlar hotfile dan bır sey ındıremıyorum ben bılgııs olan varmı bı yazı cıkıo ordan gecmıo

Geri