Tekla Structures v19 x64

ben kurdum çalıştı. şimdilik sorun yok. emeği geçenlere teşekkür ederim.

Emeğine sağlık kardeş. Çok iyi bir paylaşım oldu. Teşekkürler...

Dosyayı İndirmedim. İndiriyorum. Çalışacağına %1000 eminim. Emeğine teşekkürler.

Ne işe yarıyo bu program bende indiriyorum şu an ama ne işe yarar bilmiyorum:)

üstat ellerin dert görmesin, emeğine sağlık

Programı indirdim ve kurdum sorunsuz calisiyor
tesekkurler üstat

inş. çalışır.

foruma ve fffbbbyyy ye yabancı olmana veriyorum bu yorumunu.çok samimi söylüyorum bu arkadaşın paylaştığı programların ve linklerin çalışmadığını görmedim,indirdim kurdum çalışıyor,forumun ve programların keyfini çıkarın,iyi çalışmalar.

çalışır da ne kelime tabii ki çalışıyor.
Eline sağlık kardeş çok güzel olmuş.

sorunsuz şekilde kurdum . teşekkür ederim

kurulum hatası !!!!

Merhaba,
Daha önce TEKLA 16 kullanıyordum..19 versiyonu için siteden indirdim..fakat bir türlü çalıştıramadım..Kurulum bittikten sonra proğramı çalıştırdıktan sonra,"Login" sayfası çıkıyor.."OK" diyip, proğram arayüzü ekrana geliyor.Ama "open model" vb. tıklayınca, "Tekla Structures çalışmayı durdurdu....." diyerek proğramı kapatıyor...
16nın kurulumunda, "önce antivir. kapatın, tekla16 yı kurun, sonra environmenti kurun, en patchleyin, bunları yapmadan proğramı çalıştırmayın ..." gibi şeyler vardı...
Acaba kurulumda dikkat etmem gereken bişey mi var?
yardımcı olursanız sevinirim..

işl.sistemi windows 7 ultimate x64 64 bittir.

hocam patch nasıl yapılıyor anlatırmısın

bu siteden daha once indirdiğim butun programlar calıstı. emegi gecen herkese tesekkürler...

hocamm 32 bit olanı var mi bu paylaşımından dolayıda çok teşekkür ederiz.... yardımını bekliyorum yeni üye olarak :)

Geri