tekla xsteel19

mbaba

New member
Reaction score
0
keske baska bir seye upload etsek :)

bu programları başka bir yerden indiremez miyiz. Pek anlayamadım nasıl indirileceğini. yada tarif edebilir misiniz.

linke tıkladıktan sonra açılan sayfadaki indire tıklayın.yeni açılan sayfadaki ücretsiz indire tıklayın.

Crack Dosyasında v18.1 cracki görünüyo. v19 u kırıyomu? tşk.

Crack Dosyasında v18.1 cracki görünüyo. v19 u kırıyomu? tşk.

kırıyor ben programı kullanmaktayım.patchi çalıştırın,C:\Program Files\Tekla Structures\19.0\nt\bin içideki TeklaStructures seçin ve aça tıklayın.patch sayfası tekrar açılacak ve drawing dll. dosyasını seçip tekrar aça tıklayın.

sitede sorun yok linke tıkladıktan sonra açılan sayfadaki indire tıklayın.yeni açılan sayfadaki ücretsiz indire tıklayın.

give the address of your tekla structer license server.
contant your system administrator.if you are unsure of which server address to use
server address (kutucuk).

bu sorunun crackten dolayı olduğunu düşünüyorum fakat patch yaparken klasöre ulaşılamıyor belki kullanıyor olabilir patch den once dosyayı kapatın diye bir uyarı kutusu gelıyor ne yapmam lazım ?

büyük ihtimalle patch yapamadın.patch in nasıl yapılacağını yukarda yazdım.

Yukarda dediğiniz herşeyi harfiyen yaptım TeklaStructures .exe e çift tıklayınca
can not access the file.Maybe it is in use...
please close the file before the patching!
try to access the file again now?

diye bir uyarı kutusu cıkıyor burda hayır diyince

can not find the file.search the file cıkıyor evet diyince aynı klasorde drawings.dll çıkıyor ona tekrardan iki kere tıklayınca gene can not the access li uyarı mesajı geliyor.nerede hata yapıyorum acaba?

tekla.structures.18.1.64-bit-patch'tıkla, çıkan uyarıya evet de ve C:\Program Files\Tekla Structures\19.0\nt\bin adresine git klasor içindeki TeklaStructures'a tıkla ve aç'a bas.çıkan uyarıya tekrar evet de ve Drawings.dll 'e tıkla aça bas.bukadar

Yukarda dediğiniz herşeyi harfiyen yaptım TeklaStructures .exe e çift tıklayınca
can not access the file.Maybe it is in use...
please close the file before the patching!
try to access the file again now?

diye bir uyarı kutusu cıkıyor burda hayır diyince

can not find the file.search the file cıkıyor evet diyince aynı klasorde drawings.dll çıkıyor ona tekrardan iki kere tıklayınca gene can not the access li uyarı mesajı geliyor.nerede hata yapıyorum acaba?

aynisi bende de oluyor. dediklerinizi harfiyle yaptigim halde

Linkler ölmüş galiba,
İndirebilen arkadaşlar paket içinde "Environment manager" var mı?

Özür,
Linkler çalışıyor. İndirme sitesi kaynaklıymış. dns leri değiştirince oldu.

Arkadaşlar çok pardon path dpsyasını yönetici olarak çalıştırınca oldu. çok teşekkürler emeği geçenlere... Allah razı olsun...

Geri