Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

WLM Sürüm 2009 ( yapı 14.0.8064.206 )
Mail kutuma messenger dan tıklıyarak giremıyorum .Messengerdaki kısayolu kullanamıyorum.
Sadece kendim siteden giriş yaptıgımda girebiliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

http://i44.tinypic.com/210cbkn.jpg

BU ŞEKİLDE KALIYOR.

http://i43.tinypic.com/2w6f2mv.jpg

Benim sorunum şuki Ben msnye birisini eklediğimde karşıdaki eklediğim kişiye bir mail gidiyormuş ve benim tüm msn adreslerim o mailde kayıtlıymış Bunu iki kişi söyleyince inandım Acaba virüsmü girdi desem bilgisayarda virüs mirüs de yok Sizce nedeni ne olabilir Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

slm
ben messenger plus ve benzeri bazı programlarda çalınan resimlerin asıl engellenbileceğini öğrenebilrmiyim yardımcı olursan sevinirim abi:)

yha k.baqmayınrahatsızediyorum ama bi sorunum war! sorun şu : msn nemi program files den sildim ama prog ekle ve kladırdan kalkmıyo lütfen yardım edin abi!!............

Arkadaslar kendi kullandigim msn adresimin sifresini unuttum. Kullanımda şifremi hatırla olarak işaretligdi surekli olarak bilg. anakart yanmasi sonucta 2 aydır tamirde yalnızca msn sifresini bulmak icin ugraşıyoruz fakat hala bi sonuc alamadik hacker degilim bu işlerdende anlamıyorum kötü bi niyetim yok iş basvurularim ve cevaplarim ordaydi onun haricinde bisey yok kötü niyetle yaklasan olursa bulabilicegi bisey yok zaten bunun icin bana yol göstericek durust birisini arıyorum.gizli sorudanda yapamıyorum kim bilir ne yazdım. yalnız olabilir dedigim bi kac yakin sifre hatırlıyorum msn sifre kirici programlar oldugunu biliyorum onlarin yardımıyla bu sorunu asabilirmiyim

merhaba, messenger yüklerken
"yükleme için gereken kabin dosyası MsgrCore.cab bozulmuş ve kullanılamaz" şeklinde hata alıorum, hata kodu 0x80070643
nette aradım taradım ama işe yarar çözüm bulamadım, formattan başka çaresi yok mu yaw bi yardım edebilir misiniz?

lütfen yardım ie8 yükledim butonlar küçük çıkmaya başladı butonların içindeki yazılar --- şeklinde çıkıyo yazı ayarlarını değiştirdim ama olmuyo

lütfen yardım ie8 yükledim butonlar küçük çıkmaya başladı butonların içindeki yazılar --- şeklinde çıkıyo yazı ayarlarını değiştirdim ama olmuyo

iexplorer kullanma devri geçti..mozilla firefox kullan..hem güvenli,hem hızlı,hem kullanışlı!

http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.6.3&os=win&lang=tr

merhaba ben wii mi hacklemek istiyorum. Daha öncede denemiştim fakat bir süre ilerledikten sonra beceremedim wii mi resetleyip upgrade ettim. Şimdi yeniden deniyorum fakat error number:004 diye bir yazı çıkıyor ve daha önce yaptığım kadarını bile yapamıyorum. Bir öneriniz var mı?

notebook ıcın fan hızını arttıracak hatta fanı cıldırtacak bı program arıyorum
speedfan dısında

e mailimde virus var herkese anlamsız mesajlar atılıyor banada kendimden otomatik msjlar geliyor nasıl kurtulurum ve nasıl silerim bu msjları simdiden tesekkurler..

slm ben windows 7 starter kullanıyorum bi sorunum var!.. bilgisayarımdan herhangi bir klasöre çift tıkladığım zaman "BU DOSYA,BU EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN İLİŞKİLENDİRİLMİŞ BİR PROGRAMA SAHİP DEĞİL.LÜTFEN BİR PROGRAM YÜKLEYİN VEYA ZATEN YÜKLÜ BİR PROGRAM VARSA,VARSAYILAN PROGRAMLAR DENETİM MASASINDA BU PROGRAMLA İLİŞKİLENDİRİN."yazısı çıkıyor.ama varsayılan programlarda böyle bir ilişkilendirme gözükmüyoor .acaba bu sorunu nasıl gidere bilirim

selam arkadaşlar bana acil yardım xp sp2 kullanıyorum msn 2011 yükledim sonra baktım eski sürümlerle cam açmıyor ayrıca sadece kamera özelliğinide kullanılamıyor kendimce sildim sanırım sonra tekrar 2009 sürümünü yükledim ama halen kamera sorunum devam ediyor. Bu sefer kamera hiç açılmıyor ayrıca eskiden oldugu gibi görüntülü arama ve web kameramı göster seçeneği yok 2009 u yüklediğim halde sadece görüntülü arama başlat seçeneeği var ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim bu arada Windows Live Messenger 2009 Build 14.0.8089.726 sürümünü indirdim onu deniyecem tekrardan sizin bildiğiniz bir çözüm önerisi varsa yardımcı olun çok teşekkürler arkadaşlar...

benimde bir sorunum var bilgisayarımdan msne tıklıyorum mail adresimi ve şifremi giriyorum sonra bağlan diyorum bağlanıyor diyip tekrar ana mail ve şifre ekranına donuyor bunu nasıl çözebilirim

benimde bir sorunum var bilgisayarımdan msne tıklıyorum mail adresimi ve şifremi giriyorum sonra bağlan diyorum bağlanıyor diyip tekrar ana mail ve şifre ekranına donuyor bunu nasıl çözebilirim

yeni versiyon msn kurmayı denedınızmı

yeni versiyon msn kurmayı denedınızmı

yeni versiyon derken hangisi forumda o kadar çok msn varki yani hangisi daha güvenilir daha sağlıklı daha iyi çalışıyor onu bilmiyorum eğer bir llink verebilirseniz deneyip sonucu bildiririm

iyi akşamlar msn adresim ve şifrem doğru olduğu halde yinede açamıyorum işletim sistemi windows 7 32 bit bilgisayarda aldığımda yüklü olan msni kullanıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim önemli maillerim var şimdiden teşekkürler...

ben msn adresimi açamıyorum. ID girip şifremi yazdığımda ID ve parola yanlış diyo hata kodu olarakta 80048821 çıkıyo. hotmail.com dan da açamıyorum hesabımı aynı şeyi söylüyo parolanızı sıfırlayını tıklıyorum alternatif e-posta adresine gönderiyo ordan giriyorum parola sıfırlamaya ama hizmette geçici bir sorun var tekrar deneyin diyo sürekli.yaklaşık 2 aydır bunu söylüyo ve ben sorunu çözemedim :-/

bilgisayarınız güncellemelerini kontrol edin mevcut msn kaldırıp yeniden kurun ..başka bilgisayardan deneyin ..

Geri