Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

reckless' Alıntı:
beyler son günlerde herkeste olduğu gibi bende msn space ime giremiyorum
bunun nedeni nedir veya bir çözüm yolu varmıdır??

genel bi sorun var düzelir heralde yakında..

genel bi sorun olduğu kesinde ne bilim hotmail hesabını 250 mb e çıkarınca düzelir falan diyolar..bide ülkeyi ameriak falan diye değiştince düzeliyomuş güya..mantık olarak saçma olmaz böyle birşey..kesin vardır da çözümü du bakalım bekliorz..

Daha önce sitede verildimi bilmiyorum, Deep Freezz ve benzeri Msn Dondurma programlarıyla kurbanı seçip bir tuşa basmak yeterli oluyor kişi msnden düşüyor ve birdaha giremiyor bunun ANTİFreezz yolu yokmu korunma yolu yani

ben msn video recorder kullanıyorum.fakat kaydettiğim görüntüler çok küçük ve en fazla 24 saniye kayıt yapabiliyorum.bana yardımcı olabilir misiniz? başka bir program önerebilir misiniz?

My screen Recorder Pro Öneriyorum

*google da arat bulursun.
*crack i falan var bende.bulamazsan sana site önerebilirim.
*özellikleri içerisinde istersen kamera boyutunda {sadece frame kısmını alır},istersen full sayafayı kaydeder.istersen kaydetmek istediğin ebatı kendin belirleyebilirsin.[örnek; 800x200 lük bi alan belirlersin ve sadece o alanı kaydedersin.
*görüntüyle beraber ses kaydetme seçeneği de sunar.
*avi formatında sınırsız kayıt yapar.Keza winamp ya da media player gibi çabuk erişilebilen codec çalarlarla kaydınız izleyebilirsin..
Daha özellikleri vardı ama su an bunları hatırlayabildim.İnşallah yardımcı olabilirmişimdir:)

benim msn 7.5 81000314 nolu hatayı veriyor başka msn adresi açıyorum açılıyor sadece çoklu msn açma yaması var ne yapa bilirim yardımcı olurmusunuz

birde yeni hesap doğrulayamıyorum size zahmet be abilerim

arkadaşlar msnde beni ekleyenleri engelleyemiyorum.kişi listesini temizlememe rağmen engelleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..

msn de konuştuğun kişinin kamerasını ondan habersiz açabiliyor muyuz? bunun için ne yapmak lazım

msn plus loglarının şifresini nsıl bulabiliriz ?
program fln varmıdır ?

teşekkürler şimdiden.

Clistons' Alıntı:
Daha önce sitede verildimi bilmiyorum, Deep Freezz ve benzeri Msn Dondurma programlarıyla kurbanı seçip bir tuşa basmak yeterli oluyor kişi msnden düşüyor ve birdaha giremiyor bunun ANTİFreezz yolu yokmu korunma yolu yani

web massenger den aç....

yada windows messenger ama ben web i denedim : -)

----

benim msn 7.5 81000314 nolu hatayı veriyor başka msn adresi açıyorum açılıyor sadece çoklu msn açma yaması var ne yapa bilirim yardımcı olurmusunuz

birde yeni hesap doğrulayamıyorum size zahmet be abilerim

hata nosunun doğru olduğuna eminmisin ?

-----

arkadaşlar msnde beni ekleyenleri engelleyemiyorum.kişi listesini temizlememe rağmen engelleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..

sildğin yer kişi listenmi yoksa

messenger > araçlar Seçenekler Gİzlilikte bulunan listedmi *?

eğer kişi listense

üsteki yolu takip ederek
engelli lsitesini sil..

-----

msn de konuştuğun kişinin kamerasını ondan habersiz açabiliyor muyuz? bunun için ne yapmak lazım

bi aralar var olan program hala kusursuz çalıştığını umarım

NITRO CAM

link http://www.hackhell.org/showthread.php?t=13121 (by ares)
----

msn plus loglarının şifresini nsıl bulabiliriz ?
program fln varmıdır ?

teşekkürler şimdiden.

logları kıran program bulunmamaktadır...

sebep: Şifre o loglara keydedilmez.. (değişmediyse -) )

ustam windows live messenger beta türkçe yama bulursan sewinirim

selamlar
ben msn 7.5 kullanıyorum
messenger plus! 3 yuklu
hotmaıl beta yı kullanıyorum
messengerı her actıgımda herkezdekı engellerı kaldırmam gerekıyor ben kaldırıyorum bıdahakı acısta gene engellı oluyorlar.
msn cok yawas acılmaya basladı 2-3 dk felan beklemem gerekıyor.
bide hotmail beta ya alısamadım bı turlu eskısı gıbı yapma sansım warmı? bunların hepsı beta yı yukledıkten sonra olmus olabılır.

slm ustam msn de nick yazmı renkli yapmaya çalışıyorum ama yapamadım bi yardımcı olursan sevirim:)

apeks' Alıntı:
selamlar
ben msn 7.5 kullanıyorum
messenger plus! 3 yuklu
hotmaıl beta yı kullanıyorum
messengerı her actıgımda herkezdekı engellerı kaldırmam gerekıyor ben kaldırıyorum bıdahakı acısta gene engellı oluyorlar.
msn cok yawas acılmaya basladı 2-3 dk felan beklemem gerekıyor.
bide hotmail beta ya alısamadım bı turlu eskısı gıbı yapma sansım warmı? bunların hepsı beta yı yukledıkten sonra olmus olabılır.

Sorun Beklemede.

asker_em' Alıntı:
slm ustam msn de nick yazmı renkli yapmaya çalışıyorum ama yapamadım bi yardımcı olursan sevirim

1- Renkli Nick Kodları.

KODLAR
------------
$0 - White
·$1 - Black
·$2 - Blue
·$3 - Green
·$4 - Red
·$5 - Maroon
·$6 - Purple
·$7 - Orange
·$8 - Yellow
·$9 - Light Green
·$10 - Teal
·$11 - Ice Blue
·$12 - Dark Blue
·$13 - Pink (Fuchsia)
·$14 - Grey
·$15 - Light Grey
·$20 - Light Pink
- Light Yellow
·# - Bold
·& - Italic
·’ - Dashed
·@ - Underlined

2- Program ile nik yapımı &renkli nick yupaımı.

http://www.hackhell.org/showthread.php?t=52796&highlight=renkli+nick

(Renkli nick i kulanman için bilgisayarında msn plus kurulu olması gerekir.)
[Plus u inndirmek için : http://www.hackhell.com/search.php ' dan aratrıabilirisn.)

çoook teşekür ederim sabahtan beri arıyodum bi türlü bulamadım çook saol yaa

Aßi Hani mSn ßazı ResimLeri Koyduqumuzda Tam qOzukmuO ya onu nasıL ayarLayarak kOyaßiLiriz Yardımcı oLursan Sewinirim...

hellboy726' Alıntı:
bunu:

msn plus + StuffPlug-Ngolarak özetleyebiliriz.

ßunLarın 2side war ßnd d ßn anLatamadım qaLißa meseLa ßenim awatar KoyamıyOrum mSn ye istersen awatarı mı 1 dene msn ye kOy o zaman dediqimi anLarsın aßi :) yinede saoL iLqiLendiqin ichin...

ya hellboy msn de araclar secenekler ve güvenliğe girdim ama orda silinenler listesini bulamadım beni yönlendirirsen sevinirim

Geri