Cypherpunk
New member
reckless' Alıntı:beyler son günlerde herkeste olduğu gibi bende msn space ime giremiyorum
bunun nedeni nedir veya bir çözüm yolu varmıdır??
genel bi sorun var düzelir heralde yakında..
reckless' Alıntı:beyler son günlerde herkeste olduğu gibi bende msn space ime giremiyorum
bunun nedeni nedir veya bir çözüm yolu varmıdır??
Clistons' Alıntı:Daha önce sitede verildimi bilmiyorum, Deep Freezz ve benzeri Msn Dondurma programlarıyla kurbanı seçip bir tuşa basmak yeterli oluyor kişi msnden düşüyor ve birdaha giremiyor bunun ANTİFreezz yolu yokmu korunma yolu yani
benim msn 7.5 81000314 nolu hatayı veriyor başka msn adresi açıyorum açılıyor sadece çoklu msn açma yaması var ne yapa bilirim yardımcı olurmusunuz
birde yeni hesap doğrulayamıyorum size zahmet be abilerim
arkadaşlar msnde beni ekleyenleri engelleyemiyorum.kişi listesini temizlememe rağmen engelleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..
msn de konuştuğun kişinin kamerasını ondan habersiz açabiliyor muyuz? bunun için ne yapmak lazım
msn plus loglarının şifresini nsıl bulabiliriz ?
program fln varmıdır ?
teşekkürler şimdiden.
zihni' Alıntı:ustam windows live messenger beta türkçe yama bulursan sewinirim
apeks' Alıntı:selamlar
ben msn 7.5 kullanıyorum
messenger plus! 3 yuklu
hotmaıl beta yı kullanıyorum
messengerı her actıgımda herkezdekı engellerı kaldırmam gerekıyor ben kaldırıyorum bıdahakı acısta gene engellı oluyorlar.
msn cok yawas acılmaya basladı 2-3 dk felan beklemem gerekıyor.
bide hotmail beta ya alısamadım bı turlu eskısı gıbı yapma sansım warmı? bunların hepsı beta yı yukledıkten sonra olmus olabılır.
asker_em' Alıntı:slm ustam msn de nick yazmı renkli yapmaya çalışıyorum ama yapamadım bi yardımcı olursan sevirim
HaCkeReN' Alıntı:Aßi Hani mSn ßazı ResimLeri Koyduqumuzda Tam qOzukmuO ya onu nasıL ayarLayarak kOyaßiLiriz Yardımcı oLursan Sewinirim...
hellboy726' Alıntı: