Teknik Destek Hattı [Hatalar,Problemler,SorunLar] Yardım BaşLığı

slm msn adreslerimden birini tamamen kapatmak istiyorum mümkün mü?yardımcı olursanız sevinirim

slm msn adresiimlerimden birini tamamen kapatmam mümkün mü?yardımcı olursanız sevinirim

abi yardım edeni öpecem yaa(msn 8.0)

ya arkadaşlar ben msn 8.0 ı kurarkan kurma işlemi sırasında şöyle yazıyo:--dosya yıklama başarısız.yetersiz bellek (takas dosyası için yetersiz boş disk alanı) veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir.--

ya benim hard disk 120 gb böyle bişeyin olmasına imkan yok.ayrıca windows sp2 kullanıyom ve yeni yükledim bozuk kabin dosyası nasıl olur.bilen varsa lütfen yardım etsin yaaa.:( :( :( :( :(

sp 2 hata ayıklayacııc kabin olarak geçer demekki senin sp2 de hata war ve bunun yüzünden hata veriyordu...

ya kardeşim başka bi windows yükledim onda da hata verdi ne iş yaa.ayrıca dll veya kabin dosyaları için hata ayıklayıcı varmı acaba.

Konuyu Sabit Başlığa entegre ediyorum..

Sorunun çözümü yönergede olabilir.. Kaynağıda Eksik Setup dosyası dır..

hellboy726' Alıntı:

Herhangi bir download manager (dosya indirme yöneticisi: getright, flashget, download accelerator, massdownloader vb.) kullanmadan indirme işlemini gerçekleştirin.. Messenger kurulum dosyasını web tarayıcısıyla indirin ve de tekrar kurmayı deneyin.

iLgili konuyu inceleyin vede msgmessenger ın son sürümünü bilgisayarınıza Belirrttiğimiz Linkten indirip kurun..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=100009

msn de sorun war lütfen yardım

arkdaşlar live msn i yükledim ama açılırken wınhttp.dll bileşieni bulunamadı diyor ne yapmm lazım yorum yazan herkeze benden teşekkür:ter:

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?winhttp

Bu dosya WINDOWS\SYSTEM32 klasöründe bulunmalı.
olmadığından hata ile karşılaşırsınız.

Windows Live Messenger Win98/Me destekli değil.

bağlantıdaki dosyayı indirip WINDOWS\SYSTEM32

klasörüne atınız..

Not** konu sabit başlıkla birleştirildi..

:eek: benim msn pc açılışında görev çubuğunda çıkıyor ve açmak istediğimde ekranın sağ dibine gidiyor oradan çekmek mümkün olmadı. tamamen pc den msn yi kaldırıp yükledim ama aynı şey oldu.
nasıl düzeltebilirim

maxsimus_1' Alıntı:
arkadaşlar yazdım ama sanirim moderatörün bana gıcığı var ki silmiş...

Bana zarf atmak yerine , Mesajın başını okuyun !

not: İlk mesajda istek yapanların mesajları UYARILMAKSIZIN silinecektir.​

msn spacede şarkımm nie baslamıyoo

yardımm edermsnn msn spacede şarkımm nie baslamıyoo
hersaeyi yaptımm ama o timeleri nasıl doldurcamı bilmiyorum:ter:

bilen1' Alıntı:
:eek: benim msn pc açılışında görev çubuğunda çıkıyor ve açmak istediğimde ekranın sağ dibine gidiyor oradan çekmek mümkün olmadı. tamamen pc den msn yi kaldırıp yükledim ama aynı şey oldu.
nasıl düzeltebilirim

messenger > Ayarlardan,
"MSN Ayarlarında Acılıs ile Otomatik Calıstır "ve "Internete Baglandıgında Otomatık Baglan'ı" Iptal Edin

bilmorum daha önce soruldumu bütün sayfaları okuyamadım ama msni eklemeye kapatabilirmiyiz yani kimse ekleyemick böle bi imkan varsa yardım ederseniz sevinirim mutlaka bunun bi yolu vardır ama ben bilmorum bu yolu..

hellboy726' Alıntı:
messenger > Ayarlardan,
"MSN Ayarlarında Acılıs ile Otomatik Calıstır "ve "Internete Baglandıgında Otomatık Baglan'ı" Iptal Edin

ayarlara giremiyorum malesef.msn de açamıyorum

my.php

sadece bu şekil. masa,üstüne açılmamış hali bile gelmiyor. yrdm

dj aka' Alıntı:
bilmorum daha önce soruldumu bütün sayfaları okuyamadım ama msni eklemeye kapatabilirmiyiz yani kimse ekleyemick böle bi imkan varsa yardım ederseniz sevinirim mutlaka bunun bi yolu vardır ama ben bilmorum bu yolu..

Malesef ancak reddederen bu mümkün sanırım..

sanırım yalnış bir yerin resmini verdiniz.. plus ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz..

Merhaba ben 7.5 sürüm kullanıyorum benim pc'de benden başka msn'e girenleri ve daha önce silmiş olduğum kişileri nasıl temizleyeceğim yardım edermisiniz ?

umutlagulumse' Alıntı:
Merhaba ben 7.5 sürüm kullanıyorum benim pc'de benden başka msn'e girenleri ve daha önce silmiş olduğum kişileri nasıl temizleyeceğim yardım edermisiniz ?

afedersiniz deminki mesajınızı gözümden kaçırmışım...

pc den msn ye girenlerin kayıtlarını temizlemek için:

"Başlat > Programlar" > Çalıştır 'a girin

Kod:
[COLOR="Red"]control keymgr.dll[/COLOR]

daha önce sildiğniiz kişileri temizlemek için::

Kod:
[COLOR="Red"]Msn messenger > araçlar > Seçenekler >gizlilik[/COLOR]
sekmesine girin

Nick lere sağ tıkladığınızda sil işareti belirgin olanları listenizden temizleyin..

hellboy726' Alıntı:

Malesef ancak reddederen bu mümkün sanırım..

sanırım yalnış bir yerin resmini verdiniz.. plus ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz..

YOK RESİM YANLIŞ DEĞİL SORUN RESİMDEKİ GİBİ.

DAHA NET YAZMAYA ÇALIŞAYIM.

DİYELİM Kİ Bİ İNTERNET SAYFASI AÇTIN VE MASAÜSTÜNDE BİŞEYE BAKMAK İÇİN SAYFAYI ALTA ALDIN. AŞAĞI İNDİRDİN. İŞTE AYNI ÖYLE. BENİM PC AÇILDIĞINDA MSN DE AŞAĞI ALINMIŞ GİBİ AÇILIYOR VE MASAÜSTÜNE ALAMIYORUM. KALDIRDIM OLMADI PLUS MLUS NE VARSA EN KÖKÜNDEN SİLİP SADECE MSN YÜKLEDİM OLMADI.

EL ÇARE :(

bilen1' Alıntı:
YOK RESİM YANLIŞ DEĞİL SORUN RESİMDEKİ GİBİ.

DAHA NET YAZMAYA ÇALIŞAYIM.

DİYELİM Kİ Bİ İNTERNET SAYFASI AÇTIN VE MASAÜSTÜNDE BİŞEYE BAKMAK İÇİN SAYFAYI ALTA ALDIN. AŞAĞI İNDİRDİN. İŞTE AYNI ÖYLE. BENİM PC AÇILDIĞINDA MSN DE AŞAĞI ALINMIŞ GİBİ AÇILIYOR VE MASAÜSTÜNE ALAMIYORUM. KALDIRDIM OLMADI PLUS MLUS NE VARSA EN KÖKÜNDEN SİLİP SADECE MSN YÜKLEDİM OLMADI.

EL ÇARE :(

8.0 için plus yamasını kople kaldırdıktan sonra messenger ı pc nizden kaldırın..
daha sonra

Bilgisayarım > C > Program files > msn Messenger

vede

Bilgisayarım > C > Program files > msn Plus !

klasörlerini bilgisayarınızdan silerek kaldırınn,,

"messenger ı kaldırsanız bile bazı ayalar saklanabiliyor.."

daha sonra tekrar msn 8,0 'ı altta vericeğim başlantıdan inndirip kurun..

Windows Live Messenger Final Türkçe 8.0.0812.0 Doğrudan inndirme bağlantısı

aynı problem gene yaşanırsa alltaki linkten msn nin tüm versiyonlarını download edip msn live yerine eski bir 7,5 veya 7,0 kurmayı deneyin problem çözülür ise sürümü yükseltebilirsiniz..

msn Messenger Tüm versiyonlar

umutlagulumse' Alıntı:

C:\Documents and Settings\qqq\Application Data\Microsoft\MSN Messenger

buraya gir. Burada rakamlı klasörler var bunlardan birisenin kendi msn nen(yani avatarların smilelerin falan filan) diğer klasörler pcd en msn ye giren başka kullanıcılar. Ha unutmadan documents and settingsten sonraki klasör senin pc de farklı olabilir. Kolay gelsin

Sayın Hellboy,
msn emden silip engellediğim biri bana iletisayfası açtı, ama ben ona bir şey yazamadım çünki "kişi listenizde bulunmadığından ileti yazamazsınız" diebişey yazıyordu. Bu nasıl olur listemde olmayan biri bana nasıl konuşma penceresi açar,
anlatırmısın bende öğrenim :goz: teşekkürler şimdiden

Geri