teknolojik resimler kıyak aletler

çok hoş aletler eline saglık

Abi Insan Bişi Almaya Korkuyo Mesela Bugün Bi Klavye Ya Da Lcd Felan Alıyosun Yarın Bi Bakmışın Yenisi çıkmış Aaa Diyosun Sonra
La üstüne Biraz Para Verip Onu Alıyosun Sonra Bi Bakmışın Daha Da Yenisi

Neyse Biz 17'' Le Devam Ediyoz Yola Resimler Için Teşekkürler

bn laptop aldım ertesi gün dokunmatik olanı gelmişti artık ne diyim beni herkes sevdi bnde szi seviyorum hackhell halkı

bnde mmk tayım karşısı sayılır ya bu kızın sarışın oldugu fotoları çok iyi dierleri ii deil unlulerle pek aram yoktur ama bunu sevdım yas kc dstum?

gölbaşı anadolu meslek snnn anadolu kazandım ama masleke gitmek zorunda kaldım lise 2 msn

şey ya elektronik 17 yaşındaysan lise son deişik bn lise bir 16 kafa gitti

nere ye açıyım sole taşırım

açtığın konuları sen başka bir yere taşıyamazsın malesef. ya bölüm modları ya da smodlar taşıyabiliyor.

diğer konu burası wallpaper&grafik bölümü buranın kuralları arasında

4. Wallpaper'lerin Boyutu En Az 800 x 600 Pixel Olmalıdır.

diye bir madde var. yani senin resimler küçük kalmış.

nereye açabilirim dersen... anasayfada geyik mizah bölümünü tıkladığında alt başlıkları arasında komik ilginç resimler bölümü var oraya açabilirdin. bu arada resimlerden birinde reklam dikkatimi çekti forumda reklamlı resimler kullanmak yasaktır.

ve resimler gerçekten çok ilginç. teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki hızına yetişmek mümkün değil. resimler için sağol.

17 ay olarak gırmedm yoksa 18 91 lıym. bıde erkn yzıldm bı sene sende gec yazılmışın:)

Geri