Teknosa.Com RezelaTİ !!!

Zehirli71

New member
Reaction score
0
Teknosanin Rezelati Artık Ders Verme Zamani Geldi Bence Yaklaşik 10 gün Önce Aldigim Leptop Özellikleri İle GÖnderilen ÖZellikler Tutmuyo Ve => İnternet ve telefon ile yapılan satışlarda, müşterilerimiz üründen vazgeçme nedeniyle, 4822 sayılı Tüketicinin Koruması hakkındaki kanunda belirtilen, müşterinin 7 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ürünü reddetme hakkı dahilinde iade ve değişim işlemleri yapabilmektedir.

7 Gün Süresini Gecirmek İçin Beni 1 hafta Oyaladilar Allahtan ELimde Delil Ve 1 hafta dolmadan attigim maiL var Teknosa.Com'dan Büyük Diye Aldanip Aliş veriş Yapmayin Kesinlikle TAvsiye etmiyorum ..

Anlayişinizi Bekliyorum Teşekürler..

kusura bakmayında o kadar çalkalanıyor hatta internette teknosa mağdurları diye site var herşey ortada ama hala daha teknosa... aratın bakalım teknosa mağdurları diye google de bu zihniyet olduğu sürece daha çok teknosa istekli zedeler çıkar.

evet görüp yerinde almak gerek ama teknosa ne derse desin 7 gün içinde değiştirmezse eğer elinde sonunda tükeci birliğine şikayet edip söke söke alırsınız paranızı...
sonuçta babanızın oğlu değil güven olmaz

Bence teknosa, real, carrefoursa gibi yerlerden bu tür alışveriş yapılmaz.

Teknosa 'dan. Ben üç tane, arkadaşlarım bir çok laptop veya elektronik eşya aldılar.

Arada böyle sorunlar her kurumsal şirkette olabilir diye düşünüyorum.

teknosada çalışmıştım bi süre , teknosa çinden mal getiriyor artık, ayrıca ne alırsanız alın bi sözleşme var onu imzalatın.

Evet arkadaşlar büyük firma deyip kanmayın.Hakkınızı arayın.

Vatan biLqisayarı tavsiye ederim size.Teknosa teknolojix yerine

o zaman ne diyoruz teknosaya da kafam girsin :D

TEKNOSOY (TEKNOLOJİK SOYMA)
Konuyu açtığın için çok teşekkürler bende Trabzon Yıldızlı daki Teknosodan cep tel aldım donuyordu 2. gün değişime gittim dün gelseydiniz yardımcı olurduk 1 gün den fazla olunca bişe yapamayız servise KVK ya gidin ve oradan değişim raporu alın ondan sonra değişelim dediler ve biliyorlardı ki KVK değişim raporu vermiyor beni oraya yolladılar bir teknosaya bir kvk ya 3-4 defa gittim geldim yardımcı olmadılar. yenisiyle değişmeyi aklımdan bile geçirmedim çünkü sattıkları ürünün hangisine güvenilir üstelik kendileri özel sigorta bile yaptılar neymiş efendim satarken müşterinin gözünü boyamak.
servise gittim tamir yapacaz dediler hayır tamir istemiyorum ya yenisini verin yada parayı kvk olmaz dedi bende teknosayı aradım.
şu an yetkili kişi yok dediler
kaçta gelir diye sordum belli olmaz dediler kısaca 2-3 gün oyaladılar bende Tüketici hakları derneğine bir dilekçe yazdım. Ürünün geri verilmesini ve paranın tamamının hesabıma yatırılmasını talep ettim 1-2 ay içinde olumlu sonuç aldım. PARAMIN TAMAMINI ALDIM HAKKINIZI ARAYIN
Siz siz olun
1-Teknosadan bit dahi almayın
2-orda çalışan birisi çıkınca biz müşteriye yalan konuşmaktan başka yalan bulamaz hale gelirdik bıktım çıktım dedi
3-Her ürün hatalı arızalı olmayabilir ama müşteriye satıştan sonra asla yardımcı olmuyorlar

Bir örnek daha vereyim
bir arkadaşım yine aynı teknosadan telsiz ev telefonu aldı arızalı çıktı geri getirdi mırın kırın yaptılar orada takıp çalıştırdılar onlarda gördü arızalı olduğunu ve yenisi ile değişmek istediler. Ama arkadaş ilgisizlik ve güvensizlik görünce parasını istedi dedilerki kutusu yok geri alamayız. Arkadaşlar anlayın Teknosa karton kutuyu arayacak kadar ucuz ticaret yapıyor...
kutuyu attı çöpe nerden bilsin tuşlarının çalışmayacağını.... SAYIN TeknoSOY (MÜŞTERİ TEKNOLOJİK SOYAN FİRMA) O zamaN HERKES BUZDOLABI ÇAM MAK . FIRIN. TV KARTONLARINI SAKLASIN EVİMİZ ÇOOOOOOOOOOK BÜYÜK 500M^2

Tüh bende temmuz ayında laptop almıstım Teknosadan.. :)
Ama tabii canlı canlı görüp aldım :)

Teknosa kazıkçıdır, mal arızalı ya da sorunlu çıkarsa sizi uğraştırır. Almayın.

Bende vatandan alıyorum sürekli bugune kadar herhangi bi sorunum oldugunda ilgilendiler sağolsunlar.Bende vatanı tavsiye ederim

Tüh bende temmuz ayında laptop almıstım Teknosadan.. :)
Ama tabii canlı canlı görüp aldım :)

Bende laptopu teknosadan aldım

3 yıldır kullanıyorum vede dediğim gibi internetten değil mağazadan aldım canlı canlı :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Geri