Tekrardan sizlerleyiz

Hackhell olmadan internet bağlantısını neyleyim ben. 3 günden beri saçma sapan işlerle uğraşıyorum. Kayıplar büyük ama el birliği ile onun da altından kalkarız...

hackhell olmadan hayatın tadı olmadı 3 günde
ne tat aldım ne aş ne su hackhell anladım ki benim
ve üye arkadaşlarımızın herşeyi olmuş önecelikle sana dark
sonra smod ve mod arkadaşlara ve en önemlisi üyelerimize
çok teşekkür ederim çünkü onlar ve siz beni hackhell sevdalısı yaptınız
çok geçmiş olsun sağol taildeykende hh ile uğraştığın için...
bu arada benide arkadaşlar şakaladılar :):):):D

İsterse forum sıfırlansın. Önemli olan yeniden açılsın. Sonuçta telafisi olan birşey.

Ben şunu anladım ki..Sanal Alemde Hackhell den başka yerler keşfetmek lazım..

O olmayınca Mal mal pc de oturup duruyoruz =)

Sevgili Dark;
Açıkçası yazdıklarını okuduğumda ilk tepkim vahlanmak oldu.
Ama sonra düşündüm ki nasılsa kaybolanları bu site ve üyeleri var etti. Yine uğraşır yine yaparız.
Bizim de üzerimize düşen bir görev veya yapabileceğimiz bir şey varsa şahsım adına söyleyebilirim ki seve seve yapmaya hazırım.
Sitemizin 3 günlük yokluğu bir asır gibi geldi. Tekrar kavuşmak çok güzel.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
İnasanlar sahip olduklarının kıymetini kaybettiklerinde maalesef çok daha iyi anlıyorlar.
Hepimize geçmiş olsun. Bu ayrılıkları da bir daha yaşatmasın. Sevgiler.

bi an hiç giremicem sandım
herkese geçmiş olsun

KaRma' Alıntı:
3 gün 3 yıL gibi geLdi =) KayıpLar üzücü oLsada HH'in Geri Dönmesi sevindirici..

KaRma dostumun dedigi gibi :goz: aynen katiliyorum =)

öncelikle geçmiş olsun.
korktum Valla bu bazı başlıklar açıp tehtid edenlerden biri siteye saldırı falan mı yaptı diye.gerçi bunun çok zor olduğunu bunu yapabilecek adamın az olduğunu da biliyorum ama ne biliyim insan korkuyo.kayıplar telafi edilir elbirliğiyle.
yolumuza devam.....:D:D:D

o kayıplar gercekten uzucu ama bu kadar calıskan ınsan varken o kayıplar kısa bı zaman sora gerı gelır bı zararımız gene olmaz...HH nın acılması mukemmel bı haberdı..Allah bı daha yasatmasın bole seylerı...saolasın bora abı..

oLur böyLe şeyLer diyip geçiştirmek Lazım böyLe zamanLarda gaLiba..
çünkü HackHeLL'in geLeceği var biLiyoruz.. =)
tatiLini biraz dağıttık ama tşkLer Dark..

ohhhhhhhh ya ıykı burdasınız valla cok korkuttunuz olsun ya varsınız ya yeter zamanla daa buyucez yok bole bı form ılk defa bı sıtee ulasamadıgıma uzldum vaala gecmıs olsun paylamaa devam

dark eline sağlık tatilini bölmüşsün sanırım bu kadar üye içi değer bence
teşekkür ederiz

tatilin yarım kalmış ama ellerine sağlık dark
korktuk walla açılmayacak diye.
hakkaten pc başında boş boş oturdum yaw bağımlılık yaptı bu hackhell...

çOK ŞÜKÜR GELDİNİZ BE.gEÇMİŞ OLSUN.aMA BİR DAHA OLMASIN ZOR OLUYOR.oĞLUMDAN BİR DÜNYA FIRÇA YEDİM.bENİM ŞİFRELERİMLE GİRİYORDU.aRTIK KENDİ DE ÜYE SİZE.hA BU ARADA DUYDUNUZ MU KONUŞTUĞUNUZ DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ BİR ÇOK 12 YAŞ ALTI GENÇ VAR.bURADAN FORUMDA ABUK-SUBUK YAZANLARA DUYURULUR.

Geri