!!!tekrardan yabancı filmler!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadersiz

New member
Reaction score
0
Benim önceki konu yine başa gelmiş:D:DÇok önce açmıştım o konuyu sanmayınki o konuda yeni:p

O zamandan beri kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum ve yabancı filmler bölümüne a.mod adayıyım

saygılar...

ilk mesaj ve onay benden olsun

+1905

diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum...

-1 daha erken

öbür konun açıkken tekrar konu açman dogru değildi madem diğerini kapatman lazımdı...

Ben en az 1500 mesaj yada 1 yıllık üyelerin haricindekilerin mod yada a.mod olmalarına karşıyım.Eminimki bu arkadaşlarımız çok iyiniyetli ve çalışkan insanlar ama daha çok emeği olan arkadaşlarımızın önüne geçmemeleri ve kendilerini ispat etmeleri gerekir bence...

yamakasi nin de belirttiği gibi diğer konu açıkken bir başlık daha açman çok mantıksız
Önceki konunun üzerinden 3 hafta geçmiş, 3 haftada kendini geliştirmiş olduğunu düşünmen...
----

Çok İstediğini Ve Çabaladığını Düşünüyorum Ama Henüz Erken

ne kadar çok konu o kadar çok şans ;)

nese pek ilgilenmiyorum o bölümle hakediyosan alırsın zaten görevi

diğeri sonuçlanmadan neden bidaha aynı amodluk başvurusu için konu açtınki :S

arkadaşlar diğer konunun taa ne zaman kapatılmasını istemiştim kapanamdı bende anlamadım ...

şuan için erken gibi görüküyor eger bu şekilde çalışmalarına devam et derim ben ilerde neden olmasın ;)

zamanın var -1 ..

FoFeR' Alıntı:
yamakasi nin de belirttiği gibi diğer konu açıkken bir başlık daha açman çok mantıksız
Önceki konunun üzerinden 3 hafta geçmiş, 3 haftada kendini geliştirmiş olduğunu düşünmen...
----

aynen katılıyorum walla ne bu ya modluk o kadar basit veya kolay değil emin olun ...sorumluluk demek bunu bilin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri