telefon önerisi olan?

GK6789

New member
Reaction score
0
selam gençlik! yeni bir telefon almak istiyorum fakat hem bütçem kısıtlı hem de aradığım bikaç ufak özellik var bana öneride bulunabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
-öncelikle fiyat 200 civarında olmalı -evet sadece arama ve mesaj için kullanıyorum
-sar değeri mümkün olduğunca düşük olmalı -ki beynimiz bize kalsın
*bilmeyenler için, radyasyon yayma değeriymiş, 10 dakika önce öğrendim.
-pil ömrü biraz yüksek olsun -ayıptır söylemesi külüstür samsungumla günde 3 saatten fazla konuşabiliyorum, yıllardır canavar gibi çalışıyordu artık yaşlandı.
-kamerası wifisi bluetoothu vesayresi hiç önemli değil, şu an elimdeki canavardada biton özellik var aldığımda kurcaladım sonra ihtiyaç duymadım.
-bide (çok oluyoz ama..) boyutları ve sağlamlığı önemli. dozerimle kıyaslanamaz ama mümkün olduğunca artık... neden diye sorarsanız samsungu övüyo gibi olucam, orasını sizin hayalgücünüze bırakayım ^_^

pilipis al kardeş.

ancak günde 3 saat konuşn birine sar değeri önemsiz bence. sende hafiften biraz bişiler başlamıştır kafa tarafında:D

Radyasyon yayma durumu hepsinde vardır, kulaklık kullanarak bundan biraz olsun korunabilirsin. Şarjı uzun gitsin istiyosan philips al arkadaşım. Ben daha önce kullandım, günde 30 dk'ya yakın görüşmem olurdu, müzik falan dinlerdim, en az 5 gün gidiyor. Tavsiye ederim. Özellikle xenium serisi.

Samsung e-250 al ben kullanıyorum,sağlam telefondur ha

sağolun, zaten kulaklık kullanıyorum yoksa halimiz ne olurdu dimi ^_^ arkadaşın öküzlüğü sağolsun samsungumun sağlamlığına bizzat şahit olmuştum geçen yaz. içinde su olduğu halde (!) aynı performansla çalışabilen bir telefon, helal olsun adamlara.

Samsung s3310. Ben de yeni aldım. 10 numara telefon. Maksimum sar değeri 0,41. Fiyatı 240 civarı. 2 mp kamerası var ve çekimleri oldukça iyi. Müzik çaları da gayet tatminkar.

Burda resimleri var.

İstersen burdan satın alabilirsin

Geri