Telefonda qecen bir oLayy..

SambaRio

4Lq
Reaction score
0
Telefonda qecen bir oLayy..

(Telefon sesi)Dırrtttt. Dırrtttttt...

Kız : Efedim..

Erkek : Canım! Ordamısın ?

Kız : Buyrun.

Erkek : Sana hala canım diyebiliyorumm.. Ne kadarda özLemişim sana canım demeyi..

Kız : Canımm!!

Erkek : Canım biLiyormusun. birbirimize iLk defa seni seviyorum dediqimizde çiseLiyordu yamur taneLeri ve ben seni haLa cok seviyorum.. CANIMM!! Duyduquma qöre artık başkasını seviyormuşsun. Oda seni seviyormuş demek oda esmer he. Onunda eLLerinden tutuyormuşsun.. Onunda qözLerine bakıyormusun benim qözlerime bakıtıqn qibi.. Onada bana dediqin qibi seni seviyorum diyormusun.. Duyduquma qöre başka bir cocuk uzanıyormuş yanına. Avucumun icinde kaybolan canım ellerin onun koynundaymışş. utandıqında kıpkırmızı olan canımın ici yüzünü dayıormuşsun o sakallı pis yüzüne..SöyLe o esmer cocuqa. " Dudaklarının altında bulunan bene, papatya kokulu simsiyah saclarına. Her defasında seni bana qetiren canım icin ayaklarına sakın dokunmasın.. Sevdiqim, sevildiqin, dostum, arkadaşım son şansımdn bir zamanlar.. DuaLarım hep hep sanaydı o zamanlar.. Bırak seni saclarını bile kıskanıyorum ondan .. Desene ah aptal kafam döneklik yapacak birini seversen bırakırda qider seni.. Yaslar bir başkasnın qöqsüne başını ben seni seviyorum derr. Bilmezki yüreqi ne kadar zavallı.. Baş roldeyken fiqran olduk be! Şimdi cok uzaklardasın kumral sevdiqim .. Sen qururlan, oynaş, yozmam. Bana yeter ickim, siqaram, qiderken bıraktıqın resmin. Yüreqimdeki aqrı ve bizim türküLerimiz....

Kız : Ama canımm! ??

Erkek : Bitmedi bir şey daha var! Şimdi söliceklerimi yanındakide duysun.. Bak zavallı cocuk elini tuttuqun sevdiqim dediqin öpdüqün oda bana dedi seni seviyorum diyee.. Onu benim kadar ii tanıyamazsın. Gözlerinin qüzelliqini saclarının ne koktuqunu, bakışlarının hanqi manaya qeldiqini hanqi yemekleri hanqi tatlıları sevdiqini benim kadar bilemessin.. Nasıl sarhoş olduqunu, hanqi şarkıları sevdiqini, hangi filmLeri sevdiqini benim kadar iyi bilemezsin.. Ve hic bilmediqin birşey daha var öyLe bir terkedip qidişi varki aahhh ahhh!! Herneyse Ona qül alacaksan sakın kırmızı qül alma! Ona kırmızı qülü sadece ben veririm şimdi DEFOLL!!
Kız : Canım ??

(SesLer) : Benk Benkk..

Kız : Alo Canım Alo ??

kız canım dan baska bı kelıme bılmıo mu ya ha bıde alo ama buyRun :)

puahahh :D wallha Ben anladım konuyu. kıza fırsat vermeden diceqini diyor ve Suratına kapatıyor

en iyisini yapmış yaf kızlar bizi terk etmesini bilio sadece
hee bide cnm demeyi :D:D:D

güzel bir hikaye
ama sonu hazin bitmiş,
ne olursa olsun hayat yaşamaya değerdir bence,
yazık etti genç kendi hayatına kıymakla
saygılarımla

Geri