telefondan telefona prg atma PROGRAMSIZ BUYRUN İÇERİ

Gargamel

New member
Reaction score
0
TAMAMİYLE KENDİ FİKRİMDİR SAYGILARINIZA

merhaba arkadaşlar programsız telefondan telefona program yollama demiştim ben bunu kendi telefonumda (6630)yaptım olay çok basit önceliklekendi telefonumuza prg atıyoruz ama (tabiki usb kablosuyla) önce telefona bağlanıyoruz daha sonra hafıza kartına girip bir klasör açıyoruz(isteğe bağlı)daha sonra kopyala yapıştır yapıp interrnetten indiridiğimiz prg telefona açtığımız klasörün içine yapıştırıyoruz daha sonra telefonu elimize alıp ekstralara giriyoruz ve ordanda dosya yöneticisine giriyoruz hafıza kartına geçip AÇTIĞIMIZ KLASÖRÜ BULUPattığımız prg isim değiştir deyip formatının sis'ten jpg'ye çaviriyoruz daha sonra bluetooth ile prg yolluyoruz ve yolladğımız prg F expoler yardımıyala mesajlara girip mesajın formatını yine sis(veya jar jad) çevirip kuruyoruz BU YÖTEM %100 ÇALIŞIYO BEN HEP BÖYLE YAPIYORUM SAGILAR ;) :confused:

fexpoler olmayan lar burdan

Fexpoler burdan indirebilirsiniz

http://rapidshare.tc/42952069

dostum saol biraz karısık benim dosya yöneticisi araclarda biraz urasım dedim cok karışıkmış

Ben biliyordum paylaşım için Teşekkürler... Fakat Cep Telefon ile arası iyi olmayanlar için evet biraz zor ve uzun... Fakat bilince 1 dk. iş :) neyse yine çok
Teşekkür ederim...

*AYildiz*' Alıntı:
Ben biliyordum paylaşım için Teşekkürler... Fakat Cep Telefon ile arası iyi olmayanlar için evet biraz zor ve uzun... Fakat bilince 1 dk. iş :) neyse yine çok
Teşekkür ederim...
doğru söylüyosun be kardeşim bana göre de çok basit onun için verdim aslındabasit ama anlatımı uzun

çok sahol bende bunu arıyordum

Çok Teşekkürler gerçekten çok işe yarıyor bu

yapması çok kolay dikkatli okuyun yaparsınız;)

Bir yolu daha var kendim buldum yine 2 telefonda da fexplorer olacak programın oldu ğu telefonun hafıza kartını programı göndereceğimiz telefona takıyoruz ve tabiki atacağımız program ve fexplorer o hafıza kartında olacak telefon hafızasında deil daha sonra hafıza kartını taktığımız telefondan fexplorer i açarız oradan E/SYSTEM/APPS/(ATACAĞIMIZ PROGRAM) Buradan programı kopyalarız ve tekrar en başa dönüp BU SEFER C/SYSTEM/APPS e yapıştırırız ve o telefonun kendi hafıza kartını geri takarız burada işlem bitti aslında ama program şimdi telefon hafızasında eğer hafıza kartına atmak isterseniz C/SYSTEM/APPS/(ATTIĞINIZ PROGRAM) Buradan kes diyerek E/SYSTEM/APPS e yapıştırabilirsiniz böylece program hafıza kartına taşınır biraz zahmetli gibi görünüyor ama bi kere öğrenirseniz çok kolay arkadaşın yönteminden daha kolay

Kardeş gerçekten zekice bi yöntem.
Ve karışık fln da değil.Seni tebrik ediyorum.:D

Aslinda İŞİn Dogrusu Çok Basİt Acemİlerde İsterse Bİr Kere Denese Çok Kolay Oldugunu Oda Anlar
Ellerİne Saglik KardaŞ ???

AhenG' Alıntı:
çoğu telefonda fexpoler vardır arkadaşı olmayanalar için bulunsun istediöm okursan prg ne kadar alakalı olduğunu analrsın:ı

gokberk_91' Alıntı:
Bir yolu daha var kendim buldum yine 2 telefonda da fexplorer olacak programın oldu ğu telefonun hafıza kartını programı göndereceğimiz telefona takıyoruz ve tabiki atacağımız program ve fexplorer o hafıza kartında olacak telefon hafızasında deil daha sonra hafıza kartını taktığımız telefondan fexplorer i açarız oradan E/SYSTEM/APPS/(ATACAĞIMIZ PROGRAM) Buradan programı kopyalarız ve tekrar en başa dönüp BU SEFER C/SYSTEM/APPS e yapıştırırız ve o telefonun kendi hafıza kartını geri takarız burada işlem bitti aslında ama program şimdi telefon hafızasında eğer hafıza kartına atmak isterseniz C/SYSTEM/APPS/(ATTIĞINIZ PROGRAM) Buradan kes diyerek E/SYSTEM/APPS e yapıştırabilirsiniz böylece program hafıza kartına taşınır biraz zahmetli gibi görünüyor ama bi kere öğrenirseniz çok kolay arkadaşın yönteminden daha kolay
evet bunu da biliyom arkaadşım aamabu hafıza kartı değiştirmekl gerektiriyo hiç gerek yok buna ama yinede saol paylaşıjmın için

telefonların symbian olması gerekio büyük ihtimal

teşekkürler

bu sadece *.jpg uzantısı için geçerli değil ki yollayacağın ve senin telefonun desteklediği herhangibir uzantıda yaz oluyo. hem bi kere anlayınca çok kolaay :)

Geri