Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen, telefonum açılmıyor 2 gündür anlamadım gitti bu olay olmadan 1 gün önce bluetooth ile tel.e melodi filan göndermiştim acaba virüsmü girdi diyecem ama açılmıyor lanet olasıca. Yani şöyle açma kapama tuşuna basıyorum ilk ışığı yanıyor nokia yazısı çıkıyor öylece kalıyor kapanmıyorda sonra. bataryayı sökmem gerekiyor ancak kapanması için. noolur yardımcı olun içinde çok değerli bilgilerim var format mı atmam gerekiyor yada bilgilerimi koruyarak (rehber, notlar, ajanda, mcüzdan...) nasıl açabilirim telefonumu...
öncelikle paylaştığınız için t.ş.k demek istediğim birşey war cep için bu virüs scan 1 numaraymış telefonum ölmüşdü msj atması müzik bile çalmıyoduu bu program tüm wirüsleri buldu )) doğrusu 10 numaraymış bu arada ben 6600 da kurdum denedim bilginize //4k1f//
merhaba arkadaslar.bu mesaj için doğru yermi bilmiyorum ama lutfen yardımcı olun.bende Samsung i450 cep telefonu var.daha dün bişey keşfettim.tlfnu kapatıp açtığımda(yani yeni açıldığında),hani bilgisayarı açtığınızda masaüstü ilk göründüğünde mouse kum saati şeklindedir ve arka planda çalışacak programları açar ya,işte bu olayın aynısı telefonumda gerçekleşirken,yani tlfnun ana ekranı göründüğünde ilk5saniye içerisinde "interaktif" tuşu(o tuşu basılı tuttuğunuzda hangi programın çalışır durumda olduğunu gösteriyor.örneğin mesaj yazarken NO tuşuna basıp ana ekrana çıkarsanız ve interaktif tuşu basılı tutarsanız size mesajların arka planda açık olduğunu gösteriyor.bilmeyen vardır belki diye tarif ettim.)ilk5saniye içerisinde interaktif tuşu basılı tuttuğumda 4-5tane "tahminimce" gizli program çalışıyor.bunlardan en merak ettiklerim:"Silent installer" ve "imei agent" programı nedir?siteye video veya foto eklemenin bi yolu varsa ve tarif ederseniz başka tlfnla görüntü çekip gösterebilirim.benim aklıma ilk gelen "Silent installer" ile cep telefonuma istenilen program(örneğin dinleme programı ya da msjlarımın bir kopyasını başkasına atan program)yüklenip,benden habersiz tlfnum kullanılabilir.bu sizcede doğrumu?ve asıl soru;bu programları samsung fabrikadan kendisimi yukledi?çünkü tlfnumu bilgisayara hiç bağlamadım.yoksa aslında bu iki programda zararsız programlar ve tüm bunlar benim hüsnükuruntum mu ?
eğer yanlış birşey solediysem bilgisizliğimdendir,kusura bakmayın.ama gerçek anlamda bilgisi olanınız varsa lütfen bana durumu açıklasın.çok teşekkür ederim.