Telefonunuzun Yazı Tipini değiştirin!!!!!

pccopat' Alıntı:
arkadaşım söylediklerinden bi tanesi bile doğru deil uyguladım mesela font un bulunduğu klasörün adı değişmiyor fazla sallama daha sen bile yapmamışsın belli bende kendi yöntemlerimle sildim ...

Bana bak laflarına dikkat et!
Sen HackHell in H sini bilmezken ben burada paylaşım yapıyodum.
Ben bu forumda denemediğim hiçbir program vb'ni vermedim vermemde!!!Sen beceriksizsen yapamıyosan bu beni ilgilendirmez.

Anlattığım yöntem denenmiştir ve sorun yok.

Teşekkürler eXi26

pccopat' Alıntı:
arkadaşım söylediklerinden bi tanesi bile doğru deil uyguladım mesela font un bulunduğu klasörün adı değişmiyor fazla sallama daha sen bile yapmamışsın belli bende kendi yöntemlerimle sildim ...

pccopat !

1 - eXi26 bu forumu ayakta tutan insanlardan birisidir

2- Konu her ne sebeple olursa olsun yardım amaçlı açılmış, "sallama" gibi kalitesiz bir kelime kullanmak ....

3- programı kullanmayı bilmiyorsan "beceremedim daha detaylı anlat" de emin ol senin tahmin bile edemediğin seviyeye inip anlatacak kaliteli bir arkadaştır eXi26

4- Kaç günlük HH kullanıcısın ayrıyetten bu kadar ağır şekilde yazma hakkını kendinde görüyorsun ona da bi anlam çıkartamadım doğrusu

5- Sana zahmet vericez ama bi daha ne olursa olsun verilen emeğe saygısızlık gösterme

6- bütün bunlar = SEViYE

bilmem bi şey ifade eder mi ama....

pccopat' Alıntı:

sen öce adam gibi konuşmayı öğren,yapamadıysan sor.

BEN NE KONUŞTUĞUMU BİLİYORUM SENDEN ÖĞRENECEK DEİLİM

imp_mitnick geldin adam gibi beni uyardın çok saol vede seviye mesaj sayısıyla gelir benim fazla mesajım yoksa deneyimsiz olduğum anlamına gelmez ama öbür ikisi aptal aptal laflar ediyorlar ben o font u yükledikten sonra silmek istedim ama orda bana font un bulunduğu klasörün adını deiştir demiş exi26 isteyen denesin değişiyormu değişmiyormu o benim o anki sinirle yazdığım bişeydir arkadaşların anlayışsız olmasıda cabası sonrada gelmiş bana adam gibi konuş diyene bak hele !ben yapımını anladım ve yaptım ama silme bölümü doğru deil inanmayan denesin ama hala exi26 o font u orda anlattığı yöntemle nasıl sildi hiç anlamıyorum ayrıca nokia ile ilgili kimse bana beceriksiz diyemez ki böyle olduğumu hiç sanmıyorum ....ben zaten hemen konudan sonraki mesaja bakarsanız ben emeğe saygıyı göstermişim onlara kalan biraz anlayıştı ama.....unutmadan ben burada avatarımın altında yazandan çok daha önce üyeydim "vibro" nickiyle sonrada yeni bi nick bulunca onu bıraktım

ya ben fontu ındıremedıım nasıl oldugunu anlatırmısınız FONT a basıyoruum bı sayfa acılıyoo ondan sonra ne yapacam bılmıyoruum lutfen yardıım eder mısınız acıl.

Kardeş Font adlı dosyanın ismini değiştirirken kullanılıyor die uyarı geliyor ne yapmalıyım

Kardeş ben anlattığım yöntemle yaptım ve oldu..Ancak bazı arkadaşlarda olmamış...Bilemiyorum...:(

başardım :D

teşekkür butonuna basayım bari ;)

sağol paylaşım için

seni hep takdir ediorum fark ettinmi ?

_____________________-
hiç kimse laf sölemesin

fıstık gibi

açıklama da güzel paylaşımda

çok uğraştım ama sonunda yağtım kardeşş her şey için saol...

N3230 da çalışıyomu bu fontlar ben bikaç tane denedim yazılar çok küçük çıkıyor başka bişey mi yapmalıyım. teşekkürler.

Geri