Telsim Hattı olanlar İçin Bedava TelevizyoN İzleme...

ben d500 de oluomu desem sizde bana evet deseniz olurmu :D:D
şaka bi yana d500 de oluomu????

ya kardeş benim 6600 ım var onda izlenirmisin bi yardımcı olursan sevinirim.

bende 6630 war ama telsim hat yok yaaaw şimdi sinir oldum...hat olur tel olmz tel olur hat olmaz... turkcell de cıvıttı arkadaş ne warsa telsimde war o da ben de yoooğ

Buradan çıkarak Menü -> Servisler -> Seçenekler -> Yer İmi ekle yapın.
İsim: Video
Adres: http://217.31.233.18:8080/index.wml
Erişim Noktası: Telsim_MMS (jiostiği yana doğru çevirerek bu seçeneği bulun)
Kullanıcı Adı: (Boş Olacak)
Şifre: (Boş Olacak)

bu bilgilerin yerini bulamadım telefonum 6680 ltf yardım edin

bende 6630 var ondanda izleye bilirmiyim acba

HeHe BeNDe 6680 WaR AMA turkceLL HaT

çok ama çok tşkler hocam 3 aydan beri uğraşıyordum ama yapamıyordum yaptım :):)teşekkürler

çok ama çok tşkler hocam 3 aydan beri uğraşıyordum ama yapamıyordum yaptım :)

illuminati' Alıntı:
ben d500 de oluomu desem sizde bana evet deseniz olurmu :D:D
şaka bi yana d500 de oluomu????

olmaz.samsung d500 symbian telefon değil.standart iletişim sistemi var.bu nedenle televizyon işi olmaz.

bu özellik nokia 6230 da varmı acaba yardımcı olurmusunuz

ya kardes bn herseyi yaptım da en son video'ya tıklıyorum''sunucu bağlantısı gerekiyor baglanılsın mı?'' diyor evet diyorum gprs yok diyo şebeke hizmetlerini kontrol edin ne yapmam gerekiyor bna bi yardımcı olsanız...şimdiden sagolun

bu olay aveada mart sonuna kadar bedava 7-8 kanal var ama her telefona olmuyor tabiiki

bakıyorum herkes sormuş sonuç olarak bu ücretsizmi.bi cevap verin ona göre hareket edelim.ben henüz denemedim.

yok abi ben denedim.6630 kullanıyorum.olmoyor.7070 de mesaj atmayın.zaten attığınız mesaja gelen cevap formda veril miş.yani boş verin bunu tv neyinize yetmiyor:)

Cyber-Warıor bu bu kampanya hala devam ediyomu 2005 sonunda bedavası bitiyo diye biliyordum ben

Geri