Tema İstekleri Bu Başlıktan Alıyoruz.!

bana değişik bir tema lazım

Size helal olsn diyom herkese tek tek tema buluyorsunuz :D

Arkadaşlar bana güzel sistemi bozmayan kurulumlu bir teme bulabilirmisiniz....
Yardımlarınızı bekliyorummm....Şimdiden teşekkürler.....

Selamlar,
Üniversitenin uluslararası ilişkiler bölümü için tema rica edecektim mümkün mü acaba? Herşey hazır.Hosting-domain bile aldık ama tasarımımız yok :p çok makbule geçecek.. Şimdiden teşekkür ediyorum. iletişim : [email protected]

DosTum Bana Da Vİsta Bayrakla İlgİlİ Bİ KaÇ Tema Yolla Zahmet Olmassa

arkadaşlar ben bir tema yükledim bilgisayarn açliş kapanışı dahi değişti nasil geri getirebilirim??
lütfen yardım edrseniz sevinirim...

tema isteğinden çok bu temaları nasıl kuracağımızıda anlatırsanız sevinirim özellikle joomla 1.5.x ler içn pdg fln var quick starlar bunlar nasıl oluyor

teşekküler başarılarınız devamını diliyorum

selamlar bende gs teması istiyorum tabi fazla secenek olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...

Arkadaslar bana görünümü çok basit çok sade olabildigince amatör görünümlü bi okul teması gerekiyo.... tesekkrler şimdiden :bow

Joomladesings sitesinin more color adlı temasını istiyorum eğer hala ilgileniyorsanız. teşekkürler, iyi çalışmalar.

abi cidden supersınız harbıden bırı sızı durdursun..
:D

ufak şirin bir tuhafiye gdükkanım var
buna göre tema bulşursanız sewinirim

Arkadaslar Bana anaokulu icin uygun bir tema lazım...
saygılar

Size göre en güzel İslami tema hangisi?

Ben bir İslami forum sitesi kurmak istiyorum. Aşağıda bilgileri yer alıyor. Bana destek verebilirseniz çok sevinirim. Kısıtlı maddi kaynağımla birşeyler ortaya çıkartmak istiyorum. Şimdiden yardımlarınıza teşekkürler.

Website hazırlamak için destek ve yardım bekliyorum

İslami konularda bilgilendirme amaçlı olarak bir site kurmak istiyorum. Sitenin öncelikle bağımsız bir giriş bölümü olmalıdır. Diğer alanlar ve kısımlar bu ana sayfalara bağlanmalıdır. İçeriklerinde:

1. Forum alanı
2. Resim paylaşım
3. Dosya paylaşım
4. Kullanıcı günlük (blog) (Wordpress olabilir)
4. Olursa site içi anlık mesajlaşma
5. Haberler paneli
6. Duyurular paneli
7. Olursa kullanıcılar arası alışveriş / ürün değişim paneli
8. Olursa eğitim bölümü
9. Olursa multimedya paylaşım bölümü (ses ve görüntü dosyaları)

olmasını istiyorum. Sitenin konusunu ifade edebilen ve arayüzünde güzel İslami resimler veya Hüsn Hat sanatından örneklerin yer alacağı bir oluşum istiyorum. Site tamamiyle ücretsiz ve insanların faydasına-istifadesine olacaktır.

Ayrıca sitenin;

1. Türkçe
2. Arapça
3. İngilizce
4. İspanyolca
5. Almanca
6. Fransızca

dillerinde olmasını istiyorum.

En birinci tercihim Joomla ile hazırlanmasıdır. Duruma göre başka bir paket te olabilir. Forum vBulletin ile hazırlanabilir. Diğer eklentiler ve hizmetler için PHP kodlamaları da kullanılabilir. Hazır paket temini için bana yol gösterilmesi, template tavsiyesi yapılması, website templatein bana gönderilmesi, templatein bulunduğu sitenin adresinin gönderilmesi temennimdir. İlk tercihim ücretsiz temin olmasına karşın mükemmel görüntüde ve ücretli tekliflere de göz atabilirim.

Bana bu hususta tavsiyesi, desteği ve her türlü yardımı olabilecek arkadaşlardan haber bekliyor olacağım. Öğrenci arkadaşlardan bu işi uygun fiyatlı yapabilecek olanlar varsa görevi beraber gerçekleştirmek üzere bir çalışma planlayabiliriz. Örnek website isimleri de verilebilir. İletişim için [email protected] ve/veya [email protected] adreslerine e-posta gönderiniz.

Hosting ve domain benim tarafımdan karşılanacaktır (satın alacağım).

50 mesajım yok ama şansımı denemek istedim emlak teması lazım lütfen

Nokia 6300 ın saatli teması var onu istiyorum....

Arkadaşlar bana matbaa için bir tema gerekli matbaa malzemelerinin satılacağı bir site yapıyorum yalnız temasını bir türlü bulamadım bana uygun bir tema bulursanız sevinirim.

50 mesajım yok ama şansımı denemek istedim emlak teması lazım lütfen

""http://72.14.221.132/translate_c?hl=tr&sl=en&u=http://www.siteground.com/joomla-hosting/joomla-templates.htm&prev=/search%3Fq%3Djoomla%2Btemplate%26hl%3Dtr&rurl=translate.google.com.tr&usg=ALkJrhjIX-3RIMr7Wu4lyYaEGkX07ancQA""

arkadaşım bu link de var joomla 1.0 veya 1.5 için temalar var ben 1.0x içinde emlak temaları gördüm sen kendin bak indirmesi bedava.

bana güsel arabalı veya girl li bi tema ayarlayabilir misiniz..yardımcı olabilir seniz çk sevinirim

Geri