Temalarımız =)

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
Ya o kadar işin içinde belki saçma ama ben dün rüyamda gördüm :durdurun Bir zamanlar hackhell'de ( ilk katıldığım zamanlar ) beyaz tema filan vardı. Üst tarafta gözümüzü üsleyen güzel kızlar filan. Ayrı bir hava veriyordu gerçekten siteye ve sitede bulunan kişilere :) Ben o temayı gördüm rüyamda ve hackhell'de dolanıyordum. Açıkcası benim vazgeçilmez temalarımdan birisiydi :) Şimdi ben saadete geleyim.

Ben eski temalarımızı istiyorum =( gerçi bu tek benim istememle olmaz ama isteyen arkadaşta olacaktır. Veya tema seçme hakkı tanınsın herkese. Herkes istediği temayı kullansın. Hem bu sayede sitede istediğimiz zaman istediğimiz temayla gezinti yapabiliriz. Sizcede öyle değil mi?
Yönetim umarım bu konuyu değerlendirir :aşk

Herkesciklere görüşleri için şimdiden teşekkürler :vur

0ğuzhan | p3simist
@hackhell

evet asLında fena oLmaz................

Ama yinede 500.000 üyelik bir siteyiz ve okadar çok tema istekler çıkacak ki
Adminler hangi birini editleyip yüklesin ?! Yani kolay iş değil....
Bence en uygun şuAn ki tema çünkü site bu büyüklükte bu hızın yapabilmesinin
en büyük payı bu tema olduğundan eminim... Çok kLas KaRiZma vE LüKs GörüNüYor :p :D

Yani kısacası rüyanda gördüğün temayı kafandan silmemeye çalış ve rüyanda
görmeye devam et... :D

ya sadece o zamanki temalar olsa yeter :) editlenecek birşey yok aslında .

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/wwhack/public_html/includes/functions.php(5166) : eval()'d code on line 68

PaSaKLı sağolda ne zaman girmeyi denesem bu hata çıkıyor :D

bir mavi temamız vardı merhumu çok severdik
Allah rahmetle elesin =)

Anca rüyanda görürsün:D Tema yüklemek sorun olmaz heralde ama editlemek baya emek ister adminler nasıl uygun görürse :goz: Şu anki tema oldukça iyi.

keşke isteyen istediği temayı kullanbilse :)
bu temadan hoşnutum ama mavi tema yok mu beni benden alıodu hani :(

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
bir mavi temamız vardı merhumu çok severdik
Allah rahmetle elesin =)

Geri