Temel den ilginçç hikaye :)

cemati40

New member
Reaction score
0
Temel ile Fadime ormandan dönerlerken önlerine bi anda haydut çıkar.Haydut bunlardan bütün altınlarını çıkarmalarını ister.TAbi bunlarda hiç altın yoktur.:haydut tehdit etmeye başlar.Eger altınlarınız yoksa ikinizide öldürürüm diye.TEmel ile Fadime korkarak altınınımız yok derler.Haydut Fadimye adını sorar.Fadime korkarak Fadime diye cevap verir.Haydut:Bu benim annemin ismi seni affettim der.Sıra temele gelir.Haydut:Senin adın ne die sorar Temele. Temel :BEnim adım Temel de koyde Fadime diye çağırılar der :saskin

k bakma yaw ilk defa konu açtımda böle bişi oldu özür dilerim

yazıyın dueltme sansımız yokmu arkadasım ıstersen bir duzelt yapabiliyorsan yapamıyorsan canın saolsun

Temel ile Fadime ormandan dönerlerken önlerine bi anda haydut çıkar.Haydut bunlardan bütün altınlarını çıkarmalarını ister.TAbi bunlarda hiç altın yoktur.:haydut tehdit etmeye başlar.Eger altınlarınız yoksa ikinizide öldürürüm diye.TEmel ile Fadime korkarak altınınımız yok derler.Haydut Fadimye adını sorar.Fadime korkarak Fadime diye cevap verir.Haydut:Bu benim annemin ismi seni affettim der.Sıra temele gelir.Haydut:Senin adın ne die sorar Temele. Temel :BEnim adım Temel de koyde Fadime diye çağırılar der

sımdı oldu guzelmıs fıkra D:D:D:D:d

lütfen emeğe saygı bi teşekkürü çok görmeyin..

Yazıyı Okumak Zor Oldu Ama Fıkra Güseldi Saolasın

hadi beyler bayanlar emeğe saygı...

hadi bi teşekkürü çok gormeyin...

senin demene gerek yok beğenen teşekkür eder zaten

Neyse Bi Teşekkürü Hakettin Ilk Konunmuş Bu Yüzden Mazur Görelim

Geri