rottegroupe
New member
Arşivimdeki TM ve Boxeart Templates ile ayrıca diğer tüm ilgili konu ve programları bu konu altında vermeye çalışacağım...
Burada kendi uploadlarımda aksi belirtilmedikçe rar şifrem www.rottegroupe.com olcaktır...
-----------------------------------
TM Önizleme Scripti V1.1
Yalnız ilk önce bu programı kurmanızı tavsiye ederim... 1.9 mb lik çok güzel bir program...
Kullanımı :TM numarasını girin resmi görün... Üzerine tıklayıp büyük resmi de görebilirsiniz...
( İlgili konu linki http://www.hackhell.com/showthread.php?t=37229)
TM Önizleme Scripti V1.1

--------------------------------------
Bir Kaç Faydalı Tavsiye
Bende Web Tasarımı ve TM satışı yaptığım için çok düzenli bir arşiv yapmaya çalıştım...
Sizlerede tavsiyem bu işi yapacaksanız düzenli yapmanızdır...
Ve tüm linklerinizi bir dosya olarak kaydetmelisiniz...
Aşağıdaki resimlerden anlayacaksınız...
Bu iş için yapmanız gerekenler;
1. ve 2.Resimler : 0 dan 10999 kadar ilk önce 1000 lik sonra bu binliklerin altında 100 lük klasörler oluşturun...

3. Resim : Ben elden geçirdiğim tüm tm leri içerik olarak renklendiriyorum... Bundan yani renklendirmeden kastım...
Yeşil Full - Sarı Wihtout (Html Klasörü) yok - Gri Wiht (Flash Klasörü) yok - Orange Html yok - Pembe Eksik Dosya veya Hatalı Mavi boş...
Not. Elden geçirdiğiniz TM lerin ismini TM9000 iken TM9000-1 yaparsanız bir daha uğraşmazsınız...
Bu renklendirmeyi nasıl yaptın diyecek arkadaşlar bende Vista İnspirant yani Vista yaması var
Orda klasöre sağ tıklayınca renklendirme seçeneği var... Onu da Programlar Kısmında bulabilirsiniz...

------------------------------
Şimdi Sıra Paylaşmaya Geldi...
Burada kendi uploadlarımda aksi belirtilmedikçe rar şifrem www.rottegroupe.com olcaktır...
-----------------------------------
TM Önizleme Scripti V1.1
Yalnız ilk önce bu programı kurmanızı tavsiye ederim... 1.9 mb lik çok güzel bir program...
Kullanımı :TM numarasını girin resmi görün... Üzerine tıklayıp büyük resmi de görebilirsiniz...
( İlgili konu linki http://www.hackhell.com/showthread.php?t=37229)
TM Önizleme Scripti V1.1

--------------------------------------
Bir Kaç Faydalı Tavsiye
Bende Web Tasarımı ve TM satışı yaptığım için çok düzenli bir arşiv yapmaya çalıştım...
Sizlerede tavsiyem bu işi yapacaksanız düzenli yapmanızdır...
Ve tüm linklerinizi bir dosya olarak kaydetmelisiniz...
Aşağıdaki resimlerden anlayacaksınız...
Bu iş için yapmanız gerekenler;
1. ve 2.Resimler : 0 dan 10999 kadar ilk önce 1000 lik sonra bu binliklerin altında 100 lük klasörler oluşturun...

3. Resim : Ben elden geçirdiğim tüm tm leri içerik olarak renklendiriyorum... Bundan yani renklendirmeden kastım...
Yeşil Full - Sarı Wihtout (Html Klasörü) yok - Gri Wiht (Flash Klasörü) yok - Orange Html yok - Pembe Eksik Dosya veya Hatalı Mavi boş...
Not. Elden geçirdiğiniz TM lerin ismini TM9000 iken TM9000-1 yaparsanız bir daha uğraşmazsınız...
Bu renklendirmeyi nasıl yaptın diyecek arkadaşlar bende Vista İnspirant yani Vista yaması var
Orda klasöre sağ tıklayınca renklendirme seçeneği var... Onu da Programlar Kısmında bulabilirsiniz...

------------------------------
Şimdi Sıra Paylaşmaya Geldi...