''TERÖR BİTİRİLECEK MERAK ETMEYİN''(Cem UZAN)

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
GP Genel Başkanı Cem Uzan, ''Türk milleti dostluğa dostlukla, şiddete şiddetle karşılık verir'' dedi.
.Partisinin Maltepe ilçe binası açılışında konuşan Cem Uzan, 23 Temmuzdan itibaren iktidarları döneminde mazotun 1 lira olacağını, ÖSS'nin kalkacağını,işsize 250 YTL maaş verileceğini anlattı.

Uzan, 9 aydır söylediklerini diğer siyasi partilerin taklit etmeye başladıklarını savunarak, ''Önemli değil, millete hizmet için ne yapılması gerektiğini öğrensinler. Biz iktidara geldiğimizde yapacağız bunu inşallah'' dedi.

Uzan, terörün de iktidarları döneminde sona ereceğini ifade ederek, ''Terör bitirilecek merak etmeyin. Kardeşlik devam edecek. Türk milleti dostluğa dostlukla şiddete şiddetle karşılık verir. Şehitlerimizin hesabı sorulacak'' diye konuştu.

Milletvekili adayı İbrahim Tatlıses de, müzik sektöründe hayatı boyunca halka hizmet için çalıştığını belirterek, ''Ama bu hizmet olağanüstü başka bir hizmet. Benim bölgem üçüncü bölge. Ben hayatım boyunca bölgecilik yapmadım. Benim en büyük bölgem Türkiye Cumhuriyeti'dir'' dedi.

hadi ordan yıllardır vergileri kaçırırken ne oluyodu??? aklı sıraca seçilip ''paralarını'' tekrar geri çalacak. haydi kızanım başka kapıya. bu miletin sana verecek tek bir tane oyu bile yok

hem tek tek hemde seride atış serbest cem bey

iBO SÖYLEYECEK CEM VE ALARA OYNAYACAK:
AĞRI DAĞININ (HOP AHA)
ETEĞİNDE (LEY LEY LOY)
UÇAN (DİGİ DİGİ)
GÜVERCİN(HAYDAAAAA)
OLSAM (KOMEDİ FİLMİ SEYRETTİNİZ)

Cem uzan Tr.baskanı mı hadi ordan Türk milletinin terorden kurtulusu anjak D€VLET BAHÇELİ ile mümkün..

bbp gibi bir partinin aldıgı oylar ortadayken şu soytarıya giden oylara ve hazine desteğine yanıyorum.....

Cem Uzana oy verecek bir zihniyete şaşarım ben arkadaşlar.

dolandırıcı hala serüvenlerine devam ediyor ve o şahısa da destek verenler var..!

komik vaatlerle kafa karıştırıyor. geçen seçimde döner ekmekle ve parayla iyi oy toplamıştı. bu seçimde göreceğiz yüzde bir oy alırmı?

ne yazık ki ben sizin gibi düşünmek istemiyom
tabiki de oyumu cem uzana vericem (bu arada ben GP kazansın demiyom AKP kazanmasın kim gelirse gelsin )

beyler gp tutanlar kimseye kesinlikle bizi tutun demiyorlar akp hariç her türlü partiye destek verebilrisiniz diyor birde dtp tabiki bütün insanlar bu zmna kadar hükümetlerden bu türlü bi hizmet bu görmediği için cem uzanın vaatleri çok saçma geliyor ilk yorum yapan arkadaş vergi kaçakçıcı demiş madem vergi kaçakcıısı bu adam nası vergi rokertmeni olabiliyoru bi birinci sorum veya cevabım nası algılarsanız 2002 vergi rekortmenliği levhasıan bakabilirsiniz... ondan sonra bazıları mazot 1 ytl olacak diyince ha sit.. gibi tepkiler verio akp milletvekili turhan çömez mazot 1 ytl olabilir diyerek bunu matematiksel şekilde açıklamıştır buyrun gözlerinizle görüp birde siz hesaplayın
:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=27046&cat=130&dt=2007/06/25
diyorlarki amerikayı dolandırdı hiç bir belge yok bunun üstüne keşke dolandırmış olsa çünkü biz amerika tarafından dolandırılmaktan bıktık birazda keşke biz onları dolandırsak..fakat nedense cem uzan siyasete girmeden çok iyiydi hoştu siyasete girince düşmanı çoğalı bu adam kaç kişiye ekmek yedirdi bu kadar ön yargılı olmayın...Aydın doğan siyasete girmedi servetine servet kattı akp sağolsun peki cem uzan istese gerçekten dolandırıcı olsa akp yanlısı olup akp gibi iktidardaki bi partininde desteğini alıp dolandırmazmıydı ülkeyi asıl siz çok komik konuşuyorsunuz ordan burdan duyma basit cümlelerle cem uzan ın ve gp nin adını kirletiyorsun bilmediğini konularda yorum yapmayın cem uzan her zmn isteyen gelsin canlı yayında tartışalım diyerek kaç kez tayip erdoğanı canlı yayına davet etti şimdi oraya gitmeyen tayyipe güveniosunuz okdr açık yüreklilikle davet eden adamamı güvenmiyosunuz?
alın inceleyin:http://www.habergenc.com/haber_detay.asp?haberid=33296

MAZOT 1 YTL HAYAL DEĞİL!!!
Akpli vekilin ağzından matematiksel açıklaması ile buyrunnn:
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=27046&cat=130&dt=2007/06/25

Trance55 zaten adam işadamı hesabı ondan iyi kimse bilemez
başbakan mı? bilicek :D
mazot 1 ytl olucak sözüne gülenler zaten hayatlarında hesap yapmamışlar ama atıp tutmasını biliyolar bi de anlamadığım tayyip erdoğan dindar gözüktü için oy atıyolar ya anlamak mümkün değil sanki bu devleti dindarlığı ile kurtarıcak din ayrı devlet ayrı bu kadar basit. En büyük sorun dinine çok düşkün görünen arkadaşlar ATARTÜRK'e laf yok şöyle vb gibi sözcükleri kullanma hakkını kim veriyo bu kadar kötü düşünen insan olamıcağı kesin

Bana Oy Verin BabamLa kardeşimi Türkiye ye Geri getiricem Desin %15 oy aLır :D:D

ailesinin neden yurt dışında kaçak olduğunu açıklasın.O kadar şirketine maıla neden el konuldu onları açıklasın.SOnra sonra televizyona çıksın

lestat_331' Alıntı:
ailesinin neden yurt dışında kaçak olduğunu açıklasın.O kadar şirketine maıla neden el konuldu onları açıklasın.SOnra sonra televizyona çıksın

birincisi ailesi yüzünden kimseyi hırsızlıkla flan suçlayamazsın snn baban hırsızlık yapsa seni hapse atsalar iyimi?imar bankasındaki yolsuzlukla cem uzanın hiç alakasının olmadığı belgelerle kanıtlı ancak siyasi linç...7 milyar dolar vergi borcu var diolar telsimin fiyatı 12 milyar dolarken gavurlara nerdeyse bedavaya veriolar ve üstüne o kdr malını satıolar bitmio şu 7milyar dolar nie acaba? diosun onları açıklasın öle çıksın tvye al işte açıkladım ben sana!ayrıca adam tv ye çıkmadan nası açıklıcak sana adamı bi dinledinmi hiç?

fg42' Alıntı:
Yawf bu adam hamılelık 3 aya ınecek derse hıc sasırmam

bak işte bizim halkımızın sorunu avrupada millet herşeyi devletten beklio bizimkilerde sırf devleti yesinler diye oy verio!bak akp nin kendi millet vekili matematiksel açıklamasını yapmış yukarda linkini verdim bi bak Allah için bak ...mazotun türkiyeye gelişi 60 ykr mi 40 ykr mi ne nie 1 ytl ye satamayalım halkımıza?mazottaki vergiyi almıcaksın mazot ucuzlıcak ve türkiyedeki tam 8 sektör canlancak iş imkanları artcak ve mazottan almadığın vergiyi o yerlerden kat kat alıcaksın yani size laf anlatmak ne kadar zor...fındık 8 ytl olcak die bi vaat var onu yapmak ztn zor dil bu sene fındıktan 2 milyar dolar türkiyenin zararı var nedeni cüneyt zapzunun almanya vatandaşı olması ve türkiye fındık fiyatını flan hep onun ayarlması yani bizim 2 milyar dolar almayaya gitti anlatabildim inş?
yani tv de gp yetkilileri çıktığında azcık izleseniz hepsini orada belgesiyle anlatıo adamlar ama siz baştan ön yargılısınız yani tayyip erdoğan cem uzan a yaptığı siyasi linçte baya bi başarılı olmuş ama yinede gp yi durduramıyorlar işte yine barajı aşcaz..

cem uzan ile ilgili ne merak ediyorsanız vaatleri hakkında ne merak ediyorsanız bana sorun arkadaşlar cevabını veremiyeceğim vaadi yok hepsinin hesabı kitabı elimde buyrun sorun

gp li olduğum sanılmasın sadece araştırdım hakkında herşeyi biliyorum

bu kadar yorum var ama bana bi teşekkür yok arkadaşlar teşekkürler hep başkalarına gitmiş nedense

Geri