"Terim'i bırakmayacağız"

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
1443_B_sondakika001b.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan Almanya maçından yaptığı açıklamada tüm oyuncular ile herkesin gurur duyacağını söylerken, Fatih Terim'in veda kararı ile ilgili olarak, "Hocamıza moral vermeliyiz. Fatih Terim bu ülkenin büyük değerlerinden biridir. Çalışma şartları gerçekten zordu. Yaşadıkları da. Fatih Terim'i bırakmayacağız. Bu değerler korunmalı. Onunla tekrar görüşeceğiz." diyerek Milli Takımlar Teknik direktörüne karşı olan bağlılıklarını bir kez daha ortaya koydu.

SporX

onun takımı bırakması ßizim ,için hiç hayra alamet değil...Kesinlikle kaLmalı diye düşünüyorum dünyanın en ıyı t.d arasında ßence...

Terim Gitmesin Çok İyi Bir Teknik Direktör Süper Moral Veriyor

başından beri takımı buraya taşıyan en önemLi insan takımın beyni..hiç kimse istemez terimimn ayrıLmasını..inşaLLah kaLır dmekten başka bişi geLmez eLimizden ve bu maçta suçlu aranacksa tek bir kişi suçLu.HAKEM..!!

gitmesin yaa teriM iyidi heLal oLsun yani bu kadroyla bin kat daha iyi oynadık adam daha ne yapsın :goz:

Milli takım euro 2008'de başarılı olmuştur ama iyi oynayarak değil. Bugün Almanya karşısında ilk yarıda oynadığımız oyun tüm turnuva boyunca oynadığımız en iyi oyundu. Bundan önceki kazandığımız maçları şans faktörü ile kazandık. Kaderin ilginç cilvesi bugün iyi oynamamıza rağmen (maçın son bölümleri dışında) maçı şans faktörü ile kaybettik.

İtalya'ya biletini aldı bile

yaziklar olsun

ben öyle hakkemin taaaaa

terim iyi teknik direktör bakalım sonuç ne olur
ama kupadaki sonuçlardan şunu çıkarıyorum 2010 dünya kupasına hakemleride ezecek şekilde hazırlanmalıyız

Geri