'Tesettür faciası' haberine rekor tazminat istiyorlar

Gastecilik bumu şimdi adamların nasıl haber yazdığını görseniz dudaklarınız uçuklar bir kaçının serwisine gittim kafadan sallıyorlar hiç alakasızzz

hiç kimsenin ailesi falan yok yada toplumda bir yeri yok sanki

ceza olmayınca kimse akıllanmaz......

osiris_cemo' Alıntı:
İftira atıp tazminat cezası alan ve bu tazminat cezasını ödememek için habire akit-vakit-tuttu furitti gibi isim değiştiren medyaya ne diycez peki? Özür dilemek bir yana her isim değiştirdiklerinde iftiralarına devam eden kiralık kalemlere?En azından hatasından dönüp özür dilemek bir erdemdir peki özür dilemek erdemini dahi kavrayamamış az gelişmiş pirimat ırkına mensup yazar ve medya taifesi ne olacak?

Çok Sağol Araştırmacı Dostum..bu konuya böylede bi yorumda bulundunya artık karanlık yolumuzda bi ışık oldu...kaka vakit..cillop hürriyet yaşşşaa doğan corp.

EMRE1001' Alıntı:
Çok Sağol Araştırmacı Dostum..bu konuya böylede bi yorumda bulundunya artık karanlık yolumuzda bi ışık oldu...kaka vakit..cillop hürriyet yaşşşaa doğan corp.

şimdi bi de anlamayanlar falan olucaktır cümleyi de biraz açalım
corp. kısaltması İngilizcedeki "corporation" sözcüğü için kullanılmıştır
"corporation" ne demektir

Türkçesi:
anonim şirket.

yazı ilgi çekici olsun diye dil katliamında bulunmana
ve yapılan paylaşıma mükemmel yorumlarına eleştiride bulunmana inan hiç gerek yoktu :)

bi de merak ettiğim bi nokta var

bu tek taraflı tek tip bi görüşü zevkle ve şiddetle savunan gazeteleri övdükçe para falan alınıyor sanırım

acaba YAŞASIN VAKİT GAZETESİ desem bana da 5 YTL verirler mi!!!

fletch dayı sıgara parasız mı kaldın oleyse ben yolluyam la :D gercı wınston ıcıodun demı sen ; )

basında taraflı yazılar yazan,
iftira atan,hedef gösterip,
timsah gözyaşı dökenler bulunmaktadır,
bunları yapanlar gereken cezayı yemediği sürece devam edecektir
saygılarımla

Geri