Tesettürlüyüm çünkü.....

mesut05

New member
Reaction score
0
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ.....

Tesettürlüyüm çünkü..

Allahı hatırlamak ve hatırlatmak için..

Yaratılış gayemin gereğir30;

özel olduğum için ..

özel hissettiğim için ..

insanların gözünde değil Rabbimin nazarında özel olduğum için..

Kulluğumun gereği..

Rabbimin rızasını kazanmak için..
tesettürlüyüm çünkü;

Tesettürlüyken daha rahat olduğum için,

Dışarıda kendimi en rahat hissedebileceğim giyim şekli olduğu için,
Allah rızası için,

Birtakım kötü gözlerden koruduğu için,

Tesettürlü bir insan dış görünüşüyle değil de kişiliği ve ahlakıyla davranışlarıyla, düşünceleriyle ön planda olduğu içinr30;
Tesettürlüyüm çünkü ;

buna verilecek en iyi cevabımr30;

inandığımın kanıtı tesettürümr30;

inanıyorum; emri başım üstünder30;
her varlığa sevgi duyuyorum her varlık O na çıkıyor O nu seviyorum..

tesettürlüyüm çünkü;Rabbim bize zinet değerinde bakıyor ve ben bu
zineti en iyi şekilde muhafaza etmek istiyorum

tesettürlüyüm çünkü;kadınlık vasfıyla deği,insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum

tesettürlüyüm çünkü ehli imana zarar vermek istemiyorum

tesettürlüyüm çünkü;tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum

tesettürlüyüm çünkü;islamı yaşamayı kolaylaştırıyor hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor.

tesettürlüyüm çünkü bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum

tesettürlüyüm çünkü ;KULUM DiYE YADEDiLENLERDEN OLMAK iSTiYORUMr30;..
Tesettürlüyüm çünkü hürüm benr30;

tesettürüm sayesinde namahremim saygı duruşuna geçmek zorundar30;

(öyle bir temsil etmeliyim ki bu olmak zorunda)

Tesettürlüyüm çünkü Hak böyle istiyorr30;

Hakk istedi mi, şek yok şüphe yok koşul yok şart yokr30;

Tesettürlüyüm çünkü hürüm benr30;

Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışımasır30;

Gurur addetmeyinizr30;

Tesettürlüyüm çünkü ;

değerliyim!!
Tesettürlüyüm çünkü..

Allahr17;a itaat Ediyorum..

Tesettürlüyüm... çünkü ALLAH'a teslim oldum

tesettürlü olanlar cennete gidecekse önce yahudi ardından hıristiyan rahibeleri en güzel köşesine gider cennetin.
Kalbin , vicdanın , amelin , aklın ve fikrin de tesettürlü ise o zaman başka.....

tesettürlü olanlar cennete gidecekse önce yahudi ardından hıristiyan rahibeleri en güzel köşesine gider cennetin.
Kalbin , vicdanın , amelin , aklın ve fikrin de tesettürlü ise o zaman başka.....

Onlarda Cenneti Görecek işlemedigi Günahlar için Rahibe Olsun Yahudi De Olsa Yeterki ALLAH c.c inkar etmesin ona inansin iman Etsin
herkes işledigi günahtan sorgulanacak içki içti ise içkinin günahini çekecek iyilik yaptiysa sevabini kötülük etti ise günahini orasini burasini gösterdi ise onunda günahini kapatti ise sevabini.

Onlarda Cenneti Görecek işlemedigi Günahlar için Rahibe Olsun Yahudi De Olsa Yeterki ALLAH c.c inkar etmesin ona inansin iman Etsin
herkes işledigi günahtan sorgulanacak içki içti ise içkinin günahini çekecek iyilik yaptiysa sevabini kötülük etti ise günahini orasini burasini gösterdi ise onunda günahini kapatti ise sevabini.

Cennete giremeyecek olanlar iki kısımdır :
1- Allah'ı inkar edenler.
2- Allah'ın karşısına kul hakkı ile gelenler.

Eğer tesettürlüyüm şöyle tesettürlüyüm böyle dersen ama kalbin , için tesettürlü değilse yani kandırıyorsan insanları burada kul hakkı vardır.
Bilmem anlatabildim mi ?

ottomanx abiciğim veya teyzeciğim, islamiyete göre müslüman olmayan ve iman edip kelimei şahadet getirmeyen cennete giremez. Matbaayı bulsanda, insanlığı kurtaracak bir hastalığın ilacını bulsanda, elektriği keşfetsende hiç şansın yok. Aynı şekilde tesettürlü bir hırisytiyan, yahudi veya bilmem neyinde hiç şansı yok. Fakatttt, şamanizimden bozma bir arap inancına bağlıysan bu dünyanda, öbür dünyanda kurtulmuş demektir. Cennet sadece bunlaradır.

Arkadaşlar bakıyorum herkes biraz ALLAH rolüne burunmus kafanıza göre cennete alıp çıkarıyorsunuz. Benim sözlerimi yanlış anlamayın sakın. Fakat ben orda Birçoık evliyanın birçok peygamberin hayatını paylaştım TEK YORUM TESETTÜRE GELDİ NEDEN? Muhalefetlik mi amac yoksa öğrenmek mi? Açıklayım Allah zul celal yuce Kur-ani Azim Üşanda şöyle diyor;

Bismillahirrahmanirrahim;
Mümin kadınlara da söyle: Bakışları ölçülü olsun ve cinsel organlarını korusunlar. Süslerini, kendiliğinden görünenler hariç açmasınlar. Örtülerini yaka açıklarına koysunlar. Süslerini şu kişilerden başkasına göstermesinler: Kocaları, yahut babaları, yahut kocalarının babaları, yahut oğulları, yahut kocalarının oğulları, yahut kardeşleri, yahut kardeşlerinin oğulları, yahut kendi kadınları, yahut ellerinin altında bulunanlar, yahut kadına ihtiyaç duymaz olmuş erkeklerden kendilerinin hizmetinde bulunanlar, yahut kadınların mahrem yerlerini henüz anlayacak yaşa gelmemiş çocuklar. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler, hepiniz topluca Allah’a tövbe edin ki kurtuluşa erebilesiniz.

24- Nur Suresi 31

Ötesi varmı BUNU SÖYLEYEN ALEMLERİN RABBİ!..

odiseus ARKADAŞIM;

Hz.Allah Zul Celal = Rabbül Alemin = Yani ALEMLERİN RABBİ. Rabbül Müslimin değildir. Yani Sadece Müslümanların RABBİ değildir. Adam gider 90 sene gayri müslim yaşar, son nefeste Rabbim tövbe nasip eder veya etmez cennete alır almaz. Hz.Allah cennet cehenennem için sewilmemeli bu ticarete girer resmen. Sevgi Aşk karşılıksızdır. O bizim Rabbimiz Müslüman kardeşlerimide Olmayanlarıda affetsin cennetini bize bağışlasın inşallah. Bizim için en büyük CENNET Yüce Allah'ın bize EY KULUM diye hitap etmesidir. Ondan sonra nereye koyarsa koyar o bilir o ne verirse hayır için verir.
<<<<MEVLAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER>>>> HZ.YUNUS EMRE boyle buyurmuş. Hz.Kurani Azimü Şan da ise

Bismillahirrahmanirrahim;
''Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.''(Bakara Suresi, 216 )

Buyuruyor. Onun için bize düşen kul olmak. Kim inanırsa inansın kim inanmazsa inanmasın bizi ilgilendirmemeli. Unutmayın PEYGAMBER EFENDİMİZ ALEMLERE RAHMET EFENDİMİZ MEKKEDEN MEDİNEYE GÖÇÜNDE HZ.EBUBEKİR R.A. efendimle onları MEDİNEYE götüren kaşif PUTPERESTTİ. Koskoca Alemlere Rahmet Peygambere Allah yolunu gösteremicek mide putperest yol gösteriyor? Ama Peygamberimiz Rahmet peygamberi idi o yaratılış sebebini biliyordu!.. Sorgulamak için değil OLANI Yaratandan ötürü SEWMEK idi. Kimseyi zorlamadı. Amcasını öldüren yani Hz.Hamza R.A. efendimizi öldüren Vahşiyi bile affetti ki ondan sonra Vahşi oldu Hz.Vahşi.

Tesettüre gelince!..
BENİM YEDİ SULALEM AÇIK, TESETTÜR BİZDE YOK. BEN BOŞNAĞIM YUGOSLAV GÖÇMENİYİM. OSMANLI KADINLARINDAN GÖRÜLMÜŞ BİR GELENEK TÜRBAN DEĞİL BAŞ ÖRTÜ VAR BİZDE. BENDE İNSANIN SADECE BAŞINI VE NAMAHREM YERLERİNİ DEĞİL

*GÖNLÜNÜ
*FİKİRLERİNİ
*NEFİSİNİ
*DÜŞÜNCELERİNİ
*HAREKETLERİNİ

TESETTÜRLEMELİ ZOR İŞ YANI

Geri