Testere'nin en beğendiğiniz serisi ??

Testerenin en beğendiğiniz serisi ??

• Kullanılan toplam oy
    64
iğrenç diyenler gerçekten iğrençse 4 ünüde niye izlediniz??

izlemediyseniz nasıl iğrenç oluyo??

1 ve 4 ü çok beğendim 2 de güzeldi,3 basit olmuştu sadece 1 olaydan ibaret,4 ün senaryo biraz karmaşık ama anlayınca güzel..Saw 5 in afişinde hoffman var ama 5 de de JohnKramer ı çokca var..

iğrenç diyenler gerçekten iğrençse 4 ünüde niye izlediniz??

izlemediyseniz nasıl iğrenç oluyo??

1 ve 4 ü çok beğendim 2 de güzeldi,3 basit olmuştu sadece 1 olaydan ibaret,4 ün senaryo biraz karmaşık ama anlayınca güzel..Saw 5 in afişinde hoffman var ama 5 de de JohnKramer ı çokca var..

4 ününde senemasına gittim ben sevmiyordum ama arkadaşlarım bayılıyordu onun için grup olarak gidioduk ben her seferinde başka filme girmek istedim ama sevgilimde olmak üzere testereyi sectiler bizde girmek zorunda kaldık ondaann

4 ününde senemasına gittim ben sevmiyordum ama arkadaşlarım bayılıyordu onun için grup olarak gidioduk ben her seferinde başka filme girmek istedim ama sevgilimde olmak üzere testereyi sectiler bizde girmek zorunda kaldık ondaann

Peki o zaman neye göre iğrenç??Yani filmin hangi yanı iğrenç? Belkide sen kan görünce kusanlardansın eğer öyleyse gitmeseydin kardeşim filmi niye suçluyon

Peki o zaman neye göre iğrenç??Yani filmin hangi yanı iğrenç? Belkide sen kan görünce kusanlardansın eğer öyleyse gitmeseydin kardeşim filmi niye suçluyon

yokk kanı fazla sevmem de insanalrı katledio namıdeğer testere bide ben alt yazılı halini izledim hep arkadaşlar sabredemediler türkçesini cıktığı gün damladıkk ondan daha bi iğrenç olduu

6 bölümlük bir seri çekmek kolay degildir örnekleri çok azdır. Demekki kim ne derse desin testere güzel bi seri.

Filmler baglantılı oldugundan hangisi daha güzeldi bana biraz saçma geldi.
Not: amacım eleştirmek degil fikir beyan etmek :D

illa bi numara seç diyosanız 4. Çok komplike bi yapıya sahip ama akıl oyunları tavan yapmış. Filmin en sonunda olaylar çözüldügünde oha artık diyosunuz

Geri