Tevez futbolu bırakıyor!

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Manchester City'nin kaptanı ve Arjantinli milli oyuncu Carlos Tevez futbol oynamaktan nefret ettiğini ve bırakabileceğini söyledi.

article-image

26 yaşındaki forvet The News of the World gazetesine yaptığı açıklamada bu sezon birçok maç yaptığını ve artık kendisini yorgun hissettiğini belirtti.

Tevez yaptığı açıklamada "Genç yaştan beri futbol oynuyorum, iyi duruma gelebilmek için sürekli savaş verdim ancak artıkvücudum bu yorgunluğu bana hissettirmeye başladı. Kendimi yaşlanmış hissediyorum ve bir kaç sene önce insanlara karşı daha hoşgörülüydüm. Şimdi ise kendi kendime futbolu bıraksam daha mı iyi olur diye soruyorum. Ancak bu ne zaman olur bilemem. Belki bir ay, bir yıl belki de 3 yıl sonra. Ama aklımda bu işi bırakmak var. Belki de bir sabah kalkacağım ve kendi kendime bundan sonra futbol yok diyeceğim. 5 yıldır İngiltere'de oynuyorum ve ailemle ne bir noel ne de bir yılbaşı geçirdim. Şunu söylemeliyim ki hayattan ve futboldan hiç zevk almıyorum." dedi.

Carlos Tevez'in geçen hafta Newcastle ile oynanan ve City'nin 2-1 kaznadığı maçtan sonra soyunma odasında Mancini ile birbirlerine girdikleri iddia edilmiş, diğer oyuncuların ikilinin aralarına girip ayırdıkları söylenmişti.

Sezon başında da yaptığı açıklamada yeni sezona başlarken motivasyonunun iyi olmadığını belirten ancak maçlarda oynadığı için fiziksel durumunun iyi olduğunu belirten Tevez, Mancini'nin kendisi üstünde kurduğu baskıya nasıl dayanacağını bilmediğini belirtmişti.

Fanatik

Adam Bırakmak istiyosa kimse tutamaz bıraksın...

Adam cukkayı baya doldurdu anlaşılan : )

Furkan, what's problem meen? Bırakıyormuşsun? =)

Şaka bir yana da, zaten EPL'ine geldikten sonra her anlamda bozuldu Tevez. Artık bıraksada bırakmasada fark yapmaz, sıradan bir futbolcu konumunda zaten.

Bu Adam Benim İdolümdü Yaa :(
Forması Durur Hala Dolabımda Bırakmasın Futbolu

Furkan, what's problem meen? Bırakıyormuşsun? =)

Şaka bir yana da, zaten EPL'ine geldikten sonra her anlamda bozuldu Tevez. Artık bıraksada bırakmasada fark yapmaz, sıradan bir futbolcu konumunda zaten.

tevez eskidendi :) ethnic olmadan önce ;)

üzülmedim değil taaa ki Corinthians'dan tanırım bu oyuncuyu güzel forvetti alex ferguson bunu neden beğenmedi anlamış deilim :) berbatov ile ona mutluluklar :)

sağlam forvet ama işte oynayacağı yeri bulamadı :)

Beğenmediğiniz Tevez Geçen Sene Ligde 23 Gol Attı
Kupalar Dahil Olmak Üzere Attığı Gol Sayısı 29 EPL'de 23 Gol Atmak Herkesin Harcı Değil..

Tevez sıradan değil insandışı bir varlıktır.. Ve bu insan dışı çalışmanın da kendisini yorması çok normal..
Daha önce de futbolu bırakmak istediğini söylemişti..
Sebastian Deisler örneği de var,26 yaşında Bayern Münih'te oynarken bırakmıştı, çünkü futbolu sevmiyor..

Tevez sıradan değil insandışı bir varlıktır.. Ve bu insan dışı çalışmanın da kendisini yorması çok normal..
Daha önce de futbolu bırakmak istediğini söylemişti..
Sebastian Deisler örneği de var,26 yaşında Bayern Münih'te oynarken bırakmıştı, çünkü futbolu sevmiyor..

Kanka Eski Tevez OLsa Tamam Ama Ben Aynı Görüşte DeğiLim. Bir Forvet İçin Aşırı Şişman Ve İri BuLuyorum. Onuda Geçtim 32Lik KLose'yi Bu Adama Tercih Ederim. Dünya'da En İyi 10 Forvet Arasına Sokmam Bu Adamı. İLk 10'a Giremeyen Bir Forvette Artık Sıradan ForvetLer KLasmanında Yer ALır Bana Göre, Bu Da Benim Düşüncem.

Adamın 2 açıkLamasından 1 tanesı bırakıyorum.. GeL bizde oyna bız senı hayata döndeririz.. Hem madem bırakıcan ücretsiz geL zevkine oynar neşen yerıne geLir.. (=

Ayak yapıyor diye bir laf var ya hani.

Kanka Eski Tevez OLsa Tamam Ama Ben Aynı Görüşte DeğiLim. Bir Forvet İçin Aşırı Şişman Ve İri BuLuyorum. Onuda Geçtim 32Lik KLose'yi Bu Adama Tercih Ederim. Dünya'da En İyi 10 Forvet Arasına Sokmam Bu Adamı. İLk 10'a Giremeyen Bir Forvette Artık Sıradan ForvetLer KLasmanında Yer ALır Bana Göre, Bu Da Benim Düşüncem.

iyi kanka sen sokma,geçen seneki ve bu sene sonunda oluşacak gol sayısına bakarsın.. ;)

bana ronaldınho mu tevezmı deseler oyun stılınden dolayı tevez derım bu adam futbolu bırakırsa kendıne yazık eder cok klas oyunculardan bırı

Futboldan Zevk Almıyorsa Takımını değişmeli Bence . Ancak Yine Zevk Almazsa Futbolu Bırakmalı . Ne olursa olsun İnsan Sıkıldığı Bir işi Yapmamalı , Bu Tevez Olsa bile . Takımını Değişirse Futbolu Yeniden seveceğini inanıyorum ..

Geri