The best of Hackhell..??

Kiowa Apache

Ŧreedoʍ ŦoreveƦ
Reaction score
0
Ads_z.jpg

Göründüğü gibi en son bu tarihte login yapmışız.Eski konularıma bakıyorumda ne zaman geçirmişiz be bi anda o zamanlarda buldum kendimi.Tabi sadece kendime ait konularla bitmiyor bunun arkasında unutulmayan sabaha kadar msnden muhabbetler,oyunlar bi kerede olsun yüzümüz sarkmadan paylaşıma devam ettiğimiz zamanlar nasıl unutulur?? Hele hele 20-30 kb ile uploadlarımız hiçmi hiç unutulmaz. :001_cool: Evet..! zorluk çektik ama böyle bir ailede bulunduğumuz için verdiğimiz çabalar boşa gitmedi hiç bir zaman.. İnanıyorum o eski aile şuanda burdadır ama işte hayat koşulları ayırdı bizi. Şu insanları ((( HeLLSPoRT,KnowN,tiesto,Fringe,uLash,GebzeLi,n€d!mbur@k, ..єЯDєM..,KnockOut,Leke,react, DJ ustam Joy ramo,Tunyukuk,First,1001Design,sonsuzluğa,kent55.....))) anımsıyorum ki kulakları çınlarda konumuzu beğenirler belki :001_rolleyes: Aklıma gelmeyenler,yeni katılanlar ve bu konuyu okuyanlara ayrıca teşekkür ederim.

Kalın Sağlıcakla....:victory

İşte eskilerden biri : ) naber dostum nasılsın.

2007-2008 dönemini anımsıyor ve hasretle anıyorum..

her girdiğimdeşu siteye geçmişim aklıma geliyor. ne günlerdi.. herşeyiyle o kadar özlüyorum ki..

Herşeyin çoktan sona ermiş olduğunu bilmemize rağmen hala parlaklarımız hhportal yazabiliyor.Bu nasıl bir karşılıksız aşktır böyle..

Herşeyin çoktan sona ermiş olduğunu bilmemize rağmen hala parlaklarımız hhportal yazabiliyor.Bu nasıl bir karşılıksız aşktır böyle..

Ben hala hackhell diye yaşıyor ve yaşatıyorum :durdurun portal hep soğuk gelmişti

Geri