TIME dergisi ATATÜRK'ü unuttu ! ! !

_KeMaLiST_

New member
Reaction score
0
TIME dergisinin gunumuzun politik ve sosyal yapısını sekillendiren 20 buyuk lider sıralamasına Mustafa Kemal ATATÜRK alınmadı!!!!

ATATURK haricinde secilen liderler cok enteresan:
-David Ben-Gurion (israilin kurucusu ve ilk basbakanı)
-Ho Chi Minh (vietnam demokrat cumhuriyetinin kurucusu)
-Winston Churchill (kurtulus savası zamanının ingiltere basbakanı)
-Mohandas Gandhi (hindu filozof)
-Mikhail Gorbachev (soguk savası bitirdi)
-Adolf Hitler (alman faşizminin oncusu)
-Martin Luther King (amerikada zencilere esitlik getirdi)
-Ayatullah Ruhollah Khomeini (iran dini devriminin oncusu)
-V.I. Lenin (rusyada devrimin oncusu)
-Nelson Mandela (guney amerikada zencilere esitlik getirdi)
-Pope John Paul II (bildigin papa iste-mehmet ali agca tarafından suikast girisiminde bulunuldu)
-Ronald Reagan (abd baskanı)
-Eleanor Roosevelt (abd first lady)
-Franklin Delano Roosevelt (abd nin elini kana bulatan insanlardan biri)
-Teddy Roosevelt (new york valisi)
-Margaret Thatcher (ingiliz basbakan)
-Unknown Rebel (cinde bir kutlama sırasında tankların onunde durup protesto eden adam)
-Margaret Sanger (dogum kontrolunu savunan kadın)
-Lech Walesa (polonyaya bagımsızlık getirdi)
-Mao Zedong (cin halk cumhuriyeti kurucusu)

BU NASIL BİR SEYDIR!!!

Bu tabloyu gordugumde ne yapacagımı sasırdım sinirimden yerimde duramadım ama hicbir sey yapamadım. Aslında ulkemizde bile bircok insanın unuttugu atamızın yabancılar tarafından unutulması cok normal. Kendi insanlarının ihanetinin yanında TIME ın yaptıgı sey cok ta buyuk degil aslında...

http://www.time.com/time/time100/leaders/index.html

Time_Ataturk.JPG

bu time dergisi gavurların .. herkez Türkiye gibi Atatürk'çü değil ... hatırlamamalı normal gibi geliyor ...

bu time dergisi gavurların .. herkez Türkiye gibi Atatürk'çü değil ... hatırlamamalı normal gibi geliyor ...

Nasıl hatırlanmaz?...1.dünya Savaşı, çanakkale savaşı sayesinde yıllarca uzadı...
Winston Churchill, Çanakkale Savaşı'nda Atatürk'e karşı İngiliz Donanma Komutanıydı.Hatta Bahriye Nazırı...Geri döndüğünde ingiltereye, maglubiyet açıklamasını şu şekilde yaptı:

'Yüzyılda bir dahi yetişir. Şu talihimize bakın ki, bu dahi Türklere nasip oldu'

İngiltere, fransa, yunanistan vs..tüm bu ülkelerin yolunu tıkadı ve geri gönderdi...onların Anadolu'da oldugu bir Yüzyıl ile, olmadığı yüzyıl arasındaki farkı tanımlamanın pek mümkün olabilecegini sanmıyorum...
Bu iş sadece basit bir unutma değil....

Şu anda ülke bu haldeyse biz Atamızın izinde değiliz demektir Böyle bir öncerin sözünden çıkıpta unutuyorsak yabancıya gelene akşam olur:(

Unutturulmaya çalışılıyor da diyebiliriz.yeni moda bu çünkü.bizim içimizdeki hainler varken yabancılara laf etmeye de gerek yok bence.

''Her 10 Kasım'da yaygara kopartılıyor''
''Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok''

diyenler utansın.gerçi suratlarına tükürsen yarabbi şükür diyecekler ama biz üstümüze düşen görevi yine de yapalım

"Atam izindeyiz!"
ama avrupa birliği uyum yasalarına bir uyalım önce devlet dairelerinden , sonrada kademeli olarak bizden sonraki nesillerin beyinlerinden o izi bir güzel silecekler

Normal o liste emperyalist liderler ve sömürgeleştirmelerinde yardımcı olan liderler desek daha mantıklı.Artık Ulus devletleri yok ediliyor.Atatürk'ü zaten içimizdeki hainler yok etmeye çalışırken,şimdi emperyalistlerden Atatürk'ü öne çıkartıp,içimizdeki işbirlikçi hainlere köstek olmak istemezler

yani pes ne diyeceğinizi şaşırmışsınız bazılarıda küfür etmiş siz böyle yaparsanız zaten almazlar böylemi savunacaksınız kendinizi vtnsvr emperyalistleri koymuşlar demiş güldüm v.i.lenin sosyalizm martin luther ayrımcılığa isyan ho chi minh direk amerikaya karşı savaşmış bir insan mao zedong :durdurun herşey sizin istediğiniz gibi olmaz taraflı yayın yaptıklarınıda uydurmayın hem bu o kadar önemli birşeymiki bizim en büyük sorunumuz bu zaten eurovisiona bakabilirsiniz aynı şey ordada var

bu arada

http://www.time.com/time/80days/231029.html

yani pes ne diyeceğinizi şaşırmışsınız bazılarıda küfür etmiş siz böyle yaparsanız zaten almazlar böylemi savunacaksınız kendinizi vtnsvr emperyalistleri koymuşlar demiş güldüm v.i.lenin sosyalizm martin luther ayrımcılığa isyan ho chi minh direk amerikaya karşı savaşmış bir insan mao zedong :durdurun herşey sizin istediğiniz gibi olmaz taraflı yayın yaptıklarınıda uydurmayın hem bu o kadar önemli birşeymiki bizim en büyük sorunumuz bu zaten eurovisiona bakabilirsiniz aynı şey ordada var

bu arada

http://www.time.com/time/80days/231029.html

orda lider diye tanımlananlar arasında dogum kontrolunu savunan bir kadın bile var ben bunu anlayamıyorum...

...unuturlar unuturlar..ama anca böle yazılarda gaztelerde listelerde manşetlerde...

ama asla yüce Atatürkümüzün yaptıklarnı unutamazlar...

hani derler ya akıl unutur kalem unutmaz...
bunların akıllarından hiç çıkmcak aslında o yüce insan merkat etmeyinn

orda lider diye tanımlananlar arasında dogum kontrolunu savunan bir kadın bile var ben bunu anlayamıyorum...

doğrudur ben sadece iyi bildiğim insanları yazdım ancak demek istediğim tepkinin aşırı olduğu küfürler falan

Geri