".tk" UzanTıLarDa Rekam kaldırmak ve ".tk" uzantılı mail almak..

ProwL

Gitarist
Reaction score
0
".tk" UzanTıLarDa RekLam kaldırmak ve ".tk" uzantılı mail almak..

Tüm Reklamları kaldırmak için;

www.dot.tk 'dan giriş yapıyoruz.. " Dot TK Linker Promo" sekmesini tıklıyoruz.. Domaini seçiyoruz, continue(devam) diyoruz.. Daha sonra çıkan seçeneklerden " NO THANKS, i don't want to have any advertisements on my webpage" sekmesini seçiyoruz, "continue" butonunu tıklıyoruz.. "Dot TK Linker Promo is disabled." diye bir yazı çıkıyor, yani tüm reklamların pasifleştirildiğini belirtiyor..

[email protected] gibi bir mail alıp msn'de açabiliriz aktive edebiliriz hatta..
Bunun için önce;

www.dot.tk 'ya girip panele giriş yapıyoruz.. Menüden "Dot TK Email Forwarding" sekmesini seçiyoruz..

"Your (new) virtual address" : ornek@domainadınız.tk
"...to be forwarded to email address" : yönlendirilen maili yazıyoruz.. (passport a kayıt olduğumuzda aktivasyon kodu bu maile gelecek yönlenip onun için aktif bir mail olması gerekiyor..)

bunlarıda yapıp "continue" butonunu tıklıyoruz ve karşımıza;

"My Email addresses are updated!" diye bir yazı çıkıyor yani mail adreslerinizin onaylandığını belirtiyor..

Daha sonra passport.net 'e gidip daha önce yarattığımız .tk uzantılı mail adresini
kaydediyoruz.. Onay maili başta yönlendirdiğimiz maile geliyor.. Onaylıyoruz..
Artık belirttiğiniz .tk mail adresi aktif ve size .tk mail adresinden gönderenler direk yönlendirdiğiniz maile gelecek...

Written By ProwL

oh be sonunda yaptım ya çok saolasın

güzel bee saol

aga kaldırınca siten banlanmıyormu enteresan mesela ftp sitelerinde reklam kaldırılınca en gec 3 gun icinde hazırladigin site kaldiriliyor.!!!

Dot TK Linker Promo burayı bulamadım link yollasan bi?

Dostum sağol walla,iyi oldu bu ipucu..Yanlız diğer yönlendirme sitelerine göre daha mı yavaş açıyor siteyi ne?!?!Sizce?

bana mail gelmiyo neden olabilir aynı yazılar çıktı mail gelmiyor..

ya ben daha tk uzantılı siteye üye olamadım bi link verinde ordan üye olayım ücretsiz demi

ya ben daha tk uzantılı siteye üye olamadım bi link verinde ordan üye olayım ücretsiz demi

- www.dot.tk ya gir
- üstten Web Domain i seç açılan sayfada boşluğa istediğin domaini yaz (www ve .tk yazmadan)
- Next>> e bas
- Dot TK - It's FREE! yazısı çıkarsa domain boştadır ve alabilirsin..
- This domain has already been registered. yazıyorsa domain kayıtlıdır ve başka bir domain seçmeni ister..
- Domain i seçtikten sonra açılan sayfada Free Domain `i seçip tekrar Next >> e bas
- Your website URL kısmına yönlendireceğin sitenin adresini yaz
- Your E-mail address kısmına email adresini :)
- Type the characters you see in this picture kısmına alttaki kodu yazıcan..
- Tekrar Next>> dedikten sonra

Create a My Dot TK account kısmında

Kullanıcı adını , şifreni , tekrar şifreni gireceksin

tekrar Next >> e tıkladıktan sonra mail adresine gir

gelen mail ile aktivasyonu yap.. aktivasyon linkine tıklayınca aktivasyon kodu istiyor mail adresine gelen mailde aktivasyon kodu yazıo kopyala yapıştır ve bitir :)

yaw arkadaş bu reklam kaldırma olayı kalkmış heralde bulamadım senin dediğini:(

kalkmış galiba.. yada bende herkes gibi bulamadim..

Geri