TOKİ PKK'lılara konut yapacak

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Uzun bir süredir tartışılan ancak ne olduğu bilinmeyen açılımın içeriği belli oldu.

198327.jpg

KÜRTÇE YAYINDA SINIR OLMAYACAK
RTÜK yönetmeliği değişecek, özel televizyonların Kürtçe yayınında sınır olamayacak.

TOKİ KONUT YAPACAK
Mahmur'dan gelenler için rehabilitasyon programı uygulanacak. Mahmur'un tamamen boşaltılması hedefleniyor. Türkiye'ye gelecek kişiler için TOKİ konut yapacak.

KÜRTÇE SEÇMELİ DİL
Kürtçe'nin seçmeli dil olarak okutulması için çalışma yapılacak.

KORUCULARA YENİ DÜZENLEME
Koruculuk sistemi tasfiye edilmeyecek ancak terör tamamen biterse yaşı gelen korucular emekli edilecek, genç olanlar ise kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilecek.

Köy isimleri değiştirilecek.

Kürtçe Kur'an-ı Kerim basılacak.

kaynak

ohh anasını satayım.. tüketin bakalım bu ülkenin sermayesni.. dağdayken ülkeye zarar verdiğiniz yetmedi dağdan indiniz ekonomik olarak yine zarar veriyorsunuz.. en iyisi bunları .................

Lüx olsun hakettiler..:angry:

Seçimler yaklaşıyor..A.O.Ç ları görücez sizi...

hizmetciyle yatarsan blaşıkları yıkarsın
bukadar basit

Bunları okudukça görünmeyen bişeyler beni sıkıyor ve öfkem içime akıyor.
Bu vatan hainleri daha ne kadar bizim Cumhurbaşkanı, Başbakan sıfatıyla tepemizde duracaklar.
Eğer bu ülke galyana gelirse ilk bileti kesilecek olan kişiler olcaklar.

Allah bize o günleri yaşatmasın. Eğer yaşanırsa, AKP tasmasını taşıyıp gezenlerin sonu çok kötü olacak.
Çünkü göz göre göre ABD uşaklığı yapıp bu ülkede için kan dökmüş, can vermiş şehitlerimizi hiçe sayıyorlar. Açılım lafı adı altında alt yapıda PKK'yı kuruyorlar. Sabır taşı git gide son damlasına gelmeye başladı.

Allah bütün bu vatanı seven, bu milleti seven herkeze sabır versin... Yoksa sonumuzu ben kişisel görüşüm olarak iyi göremiyorum...

oo köpeklere hizmetede başlanmış e sonunda akp sağolsun

doğru söylüyorsunuz ülkenin gidişhatı iyi değil.bizim sorunumuz kürtler değil ama ülkeyi bölmeye ve düzenini bozmaya çalışan kim olursa olsun buna engel olmak bunun için önce akp den kurtulmak lagzım.sonrada bölmeye çalışanları yok etmek.

bunlarda cok büyük sıkıntılar yok ki, milletin karsı cıktıgı acılım bu muymus?

onlara ev yapmayı düşünen gerizekalı köpekler o kadar çok istiyorsanız fakir aclık sınırında aileler var onlara yapın.allah belanızı versin

Hayret ettim doğrusu,Tokimi,Mokimi nedir,zaten tayyibin emrinde o hainliğide yaparlar yakında.Bu da açılıma eklenir.Benim Anadolumda,bir sürü konuta ihtiyacı olanlar var,itoğlu,itlere evmi vereceklermiş şimdi!! yuhhhhh olsun!!

Oh ne güzel.Çalışmaya yüzü olmayan köpek dağa çıksın,askere,polise ,öğretmene kurşun sıksın,bayrağı yaksın,her fırsatta devletin temellerine dinamit yerleştirsin.Sonra bunları işbirlikçileri dağdan indirip kahraman yapsın.Bunlar yetmesin il il dolaştırıp şov yaptırsın.Daha da olmadı cebine para koysun.O da yetmedi ev yapsın.Utanın bile diyemiyorum be.Benim MEHMET'im kara toprakta yatsın,bu şerefsizler kahraman olsun.Lanet olsun bunu yapanlara,destekleyenlere ve destek vermeyi aklından geçirenlere.Allah belanızı verecek.Ama İnşallah belanızı verme fırsatınızı bize verecek.MEHMET'im için bunu seve seve yaparım.Acırsam namerdim.
DİKKAT:Kürt kardeşlerim bizim sizinle bir sorunumuz yok.Biz kardeşiz.Bizim davamız bölücülerle,vatan hainleriyle,MEHMET'ime kurşun sıkanlarla ve bu düşünceye sahip olanlarla.Sakın ha sen üzerine alınma! Gel birlik olalım bu hainleri beraberce yok edelim.

arkadaşlar artık dilimde tüy bitti anlata anlata imzam herşeyi anlatıyor...

Pkk hükümetten daha dürüst.kendi amacı için çalışıyor.bizimkiler hainlik peşinde.erzak poşetiyle, kömür torbasıyla oy satan namussuz,şerefsiz, haysiyetsiz insanlarımızın analarına selam yolluyorum.

Pkk hükümetten daha dürüst.kendi amacı için çalışıyor.bizimkiler hainlik peşinde.erzak poşetiyle, kömür torbasıyla oy satan namussuz,şerefsiz, haysiyetsiz insanlarımızın analarına selam yolluyorum.

doğru konuş pkk dürüst amacı için çalışıyor ne demek ? neymiş amacı ? BURDA PKK probagandası yapma s akpye saldırıp dtp pkk ya dokunmayan çakma kemalistlerin gölgesinde akpye söverken amacın pkk yı övmek yemezler ... dünyanın en kötü paritsi akp bile olsa PKK daha dürüst amaçları için çalışıyorlar diyemessin ayrıca vatandaşımıza sarfettiğin sözleri aynen sana iade ediyorum şerefsiz dediğin insanların analarıda sana selam yolluyor terbiyesiz....!

doğru konuş pkk dürüst amacı için çalışıyor ne demek ? neymiş amacı ? BURDA PKK probagandası yapma senin gibi adamların akpye saldırıp dtp pkk ya dokunmayan çakma kemalistlerin gölgesinde akpye söverken amaçları pkk yı övmektir yemezler ... dünyanın en kötü paritsi akp bile olsa PKK daha dürüst amaçları için çalışıyorlar diyemessin ayrıca vatandaşımıza sarfettiğin sözleri aynen sana iade ediyorum terbiyesiz....!

SÖZÜNÜZÜ AYNEN İADE EDİYORUM.PKK NE KADAR HAİNSE AKEPE DE O KADAR HAİNDİR.ne farklarını görüyorsunuz söylermisiniz.kanınıza mı dokunuyor ülkenin durumu?tabi.akepeye oy verdiniz vicdan azabı çekiyorsunuz.katil katilliğini yapıyor dürüstlük dediğim bu.ama katilllere karşı olması gereken yönetici onları koruyor.İHANET de bu.oy namus degilmidir?kömür poşetiyle oy satan NAMUSSUZ degilmidir?Deniz feneri benzeri birçok ilçelerde dernek kurup vatandaşa erzak poşetlerini bu dernekler vasıtasıyla dagıtıp oy satın aldılar.satanlar namussuz degilmidir?onursuz, şerefsiz degilmidir?bu sözler size neden dokundu?siz de mi erzak poşetiyle oy sattınız?

SÖZÜNÜZÜ AYNEN İADE EDİYORUM.PKK NE KADAR HAİNSE AKEPE DE O KADAR HAİNDİR.ne farklarını görüyorsunuz söylermisiniz.kanınıza mı dokunuyor ülkenin durumu?tabi.akepeye oy verdiniz vicdan azabı çekiyorsunuz.katil katilliğini yapıyor dürüstlük dediğim bu.ama katilllere karşı olması gereken yönetici onları koruyor.İHANET de bu.oy namus degilmidir?kömür poşetiyle oy satan NAMUSSUZ degilmidir?Deniz feneri benzeri birçok ilçelerde dernek kurup vatandaşa erzak poşetlerini bu dernekler vasıtasıyla dagıtıp oy satın aldılar.satanlar namussuz degilmidir?onursuz, şerefsiz degilmidir?bu sözler size neden dokundu?siz de mi erzak poşetiyle oy sattınız?

geçiceksin bu baykal ağzını "PKK DÜRÜST AMACI İÇİN ÇALIŞIYOR"a geliceksin ben akp ye oy falan vermedim veren pişman olsa oyunu arttıemazdı ikinci seçimde pkk yı takdir etmeni kınıyorum çok şükür senin ibi pkk yı övmüyoruz

Geri