Tokat saldırısı için şok iddia

icemen

New member
Reaction score
0
tokat-saldirisi-icin-sok-iddia.jpg

Türkiye'yi yasa boğan 7 askerimizin şehit olduğu Tokat saldırısı için Taraf gazetesi yaptığı haberde çok önemli ayrıntılara yer verdi.
Haberde Genelkurmay Elektronik Sistemler (GES) Komutanlığı'nın saldırıdan iki gün sonra hazırladığı rapor da yer aldı.

Genekmurmay'ın saldıırdan önce örgüt militanları arasındaki telsiz görüşmelerini kaydettiği anlaşılan raporda, Reşadiye talimatının 3 aralık 2009'da şifreli bir mesajla verildiği ancak bu şifrenin çözülememesi nedeniyle baskının engellenemediği de yer alıyor.

GES Komutanlığı'nın 9 aralık 2009'da hazırladığı rapor, Silahlı Kuvvetler Komuta ve Harekat Merkezi ile Türkiye çapındaki ilgili komutanlıklara gönderilmiş.

14 sayfalık raporda, örgütün Kuzey Irak'taki Zap Kampı'ndan 1 Aralık'ta 'eylem' talimatını alan 'Mahir' kod adlı Tunceli sorumlusunun iki gün sonra Tokat'taki 'Özel Güç Birimi'nin sorumlusu 'Şeyho' kod adlı militana 16'dan 408 üzerinde durun şifresiyle saldırı emrini verdiği anlaşılıyor. Oysa Genelkurmay Başkanlığı, olayla ilgili açıklamasında, baskından sonraki telsiz konuşmalarının dökümünü kamuoyuna açıklamış ve "Saldırı anlık istihbaratla gerçekleşmiş" demişti.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• tokat-saldirisi-icin-sok-iddia.jpg
    tokat-saldirisi-icin-sok-iddia.jpg
    14.9 KB · Görüntüleme: 3,288
yaaaa arkadaş bu kadar neden ordu ile uğraşılır ya domuz sürüsü, dağdan iner JANDARMA VURUR bu satılmış şerefsiz sürüsü tsk yı suçlar be hayvanlar be eşekler bu ordu kurtaracak sizi savaşta bu ordu yaralarınızı saracak MEMELEKETİ BİR KADIN MEMESİNE SATARIM diyen adi şerefsizin sahip olduğu gazeten ne beklenir millette inanıyo bu şerefsiz sürüsüne . kırk kere böyle yalan haber yaptılar kırk kere cürütüldü bunun burda yayınlanması bile hata
arkadaşlar yanlış kurumla oynanıyor tsk bu milletin gücünün kaynağıdır siz bu kurumu cürütürseniz tüyleri yolunmuş kaza dönersiniz daha bu şerfsizler satılmış olduklarından bunun farkında değil

Yıpratın bakalım TSK ni,bu gün size kol kanat geren,arkanızda olan dış güçler,yarın toprağını paylaşmaya gelirlerse kaçacak delik alarsın.Ozaman,nerede beni koruyacak askeri gücüm yokmu diye feryat edersin,bulamazsın belkide,tarihin derinliklerine eski medeniyetler gibi,geride medeniyette bırakmadan kaybolur gidersin!!
Lanet olsun Memleketimin birliğini ve beraberliğini yıkmak isteyen geri zekalı,aptal,zihniyete!!

daha ne iddialar cıkar kim bilir?

Cıkar emin ol cıkar ülkede satılmış şerefsiz enflasyonu bu kadar bol olduk ca daha neler cıkarırlar

inanmak istemediğim , fakat ispat edilirse de çok şaşırmayacağım bir haber

geçmişte olanları kimse unutmadı ve amaç tsk'yı değil içlerindeki çürükleri uzaklaştırmaktır .

hala birileri sanki orduya bi yüklenme var , toptan yok etme amacı var sanıyor
aynı şey başka bir kurumda olsaydı , tüm üst yönetimi olmak üzere birçok personeli görevden alnırdı ve yerden yere vurulurdu ancak aynı şey ordu olduğunda ise eleştirilemez , dokunulamaz zihniyeti devam etmekte .

bu zihniyetin adı ''cuntacılık'' mıydı acaba ???

yaaaa arkadaş bu kadar neden ordu ile uğraşılır ya domuz sürüsü, dağdan iner JANDARMA VURUR bu satılmış şerefsiz sürüsü tsk yı suçlar be hayvanlar be eşekler bu ordu kurtaracak sizi savaşta bu ordu yaralarınızı saracak MEMLEKETİ BİR KADIN MEMESİNE SATARIM diyen adi şerefsizin sahip olduğu gazeten ne beklenir millette inanıyo bu şerefsiz sürüsüne . kırk kere böyle yalan haber yaptılar kırk kere cürütüldü bunun burda yayınlanması bile hata
arkadaşlar yanlış kurumla oynanıyor tsk bu milletin gücünün kaynağıdır siz bu kurumu cürütürseniz tüyleri yolunmuş kaza dönersiniz daha bu şerfsizler satılmış olduklarından bunun farkında değil

Cıkar emin ol cıkar ülkede satılmış şerefsiz enflasyonu bu kadar bol olduk ca daha neler cıkarırlar

yüreğine sağlık az bile söylemişsin

bu şerefsiz altana kimse sormuyormu sen bu gizli askeri bilgiye nasıl ulaştın diye
yoksa kozmik odanın aranmasıyla bir ilgisi olmasın

Ateş yanmayan yerden duman tütmezmiş.

yüreğine sağlık az bile söylemişsin

bu şerefsiz altana kimse sormuyormu sen bu gizli askeri bilgiye nasıl ulaştın diye
yoksa kozmik odanın aranmasıyla bir ilgisi olmasın

senin haberin yok nerde yaşıyorsun sen arkadaş. Tabiki Genelkurmay Karargahından ulaşıyor belgeler. Bu yüzden USB ve e-mail bile yasaklandı karargahta

millet çok dara düştü; hep ordu milletine sahip çıktı....

şimdi, nasıl işse ordu dara düştü...düşürüldü; millet ordusuna sahip çıkmıyor, sahip çıkarılmıyor...

senin haberin yok nerde yaşıyorsun sen arkadaş. Tabiki Genelkurmay Karargahından ulaşıyor belgeler. Bu yüzden USB ve e-mail bile yasaklandı karargahta

senin delil gizliliğinden haberin yok galiba kozmik oda denilen yer tsk nın stratejilerinin yapıldığıu yer al sana satılmışlığın belgesi hepimizin hayrı için gizli olması gereken belgelerin böyle şerefsizlerde işi ne aha işte kendi ağzınızla söylüyorsunuz satılmışlığı
ha diyecen şimdi o zman doğru bu belgelerr hayır doğruluğuna inanmıyorum bu belgeleri böyle aşşağılık insanlara veren insanda satılmıştır ve satılmış insan bi kurumu zayıflatmak için sahte belgede bilgide ifşa eder bu kadar basit
lafım sana değil kardeşim ama lütfen bu insanlarrı görün artık bu ülke bizim saldırılan bizim ordumuz saldırılşan bizim milleimiz lütfen

Aktütün karakol baskını haberinide aynı şekilde vermişlerdi
Şimdide Tokat taki hadiseyi başka mecralara çekmeye çalışıyorlar.

yakın tarihimizdeki bu yaşanan acı olayların hepsi aydınlanacak. az kaldı .
sonucunu çok merak ediyorum bunların altından gerçekten terör örgütlerimi çıkacak yoksa yabancı istihbarat örgütlerimi.gerçi pkk ben yaptım demiş.kendini reklam etmek için...sempatizanlarını heyecanladıracak örgüte katılımları artırmak gaye .o iş zor pkk da farkında çözülmeler arttı.ne yapsın sağa sola abanıyor :mad:

sam amcanın teksastaki çiftlikte beslediği uzaktan kumandayla yönettiği tayyibistanda
peki sen nerede yaşadığını zannediyorsun arkadaşım

ya ben çok merak ediyorum şu deniz fenerine neden hiçkimse kafa yormuyor bu ülkede?Bakın sıkı araştırılsa altından bayaaaaa bişey çıkacak gibi duruyor?Hatta o kadar ki;ne ergenekon kalacak ne de ordu düşmanlığı kalmayacak gibi duruyor....ne dersiniz?

ya ben çok merak ediyorum şu deniz fenerine neden hiçkimse kafa yormuyor bu ülkede?Bakın sıkı araştırılsa altından bayaaaaa bişey çıkacak gibi duruyor?Hatta o kadar ki;ne ergenekon kalacak ne de ordu düşmanlığı kalmayacak gibi duruyor....ne dersiniz?

deniz feneri davası zaman aşımından düşecek
niye araştırılmıyor olabilir sence
sakın
kızılay varken
ayni ve nakdi yardım toplama yetkisi veren kişiler yüzünden olmasın
sakın
diğer dernekler belli bir rakamın üzerinde alım yaparken ihale yapmaları gerekirken bunlar kafalarına göre istedikleri kişilerden(bu kişiler kimler olabilir tahmin et) alım yapmış ve hesapları yetki veren kişilerin sayesinde hiç incelenmemiş olmasın
şimdi bi daha düşün
acaba neden üzerine gidilmiyor
kimler beslenmiş o arpalıktan önce ona bakmak lazım diye düşünüyorum

deniz feneri davası zaman aşımından düşecek
niye araştırılmıyor olabilir sence
sakın
kızılay varken
ayni ve nakdi yardım toplama yetkisi veren kişiler yüzünden olmasın
sakın
diğer dernekler belli bir rakamın üzerinde alım yaparken ihale yapmaları gerekirken bunlar kafalarına göre istedikleri kişilerden(bu kişiler kimler olabilir tahmin et) alım yapmış ve hesapları yetki veren kişilerin sayesinde hiç incelenmemiş olmasın
şimdi bi daha düşün
acaba neden üzerine gidilmiyor
kimler beslenmiş o arpalıktan önce ona bakmak lazım diye düşünüyorum

Bunları bana hitaben niye yazıyorsun ki...

Şair burda başka taraflara sesleniyor....biz biliyoruz bunları...

Geri