Tor Browser [Saklı IP]

archon2

New member
Reaction score
0
Neredeysem Oradayım Hepimiz Öyle Değil mi?
Arkadaşlar programın kullanımı çok basit tor browser programını çalıştırın program 3-5 saniye içinde kendini hazırlıyor ve size yeni bir browser açıyor. Bu browser sayesinde istediğiniz siteye girebilirsiniz ve üstelik farklı bir IP üzerinden girdiğiniz için internette izlenmeden gezebilirsiniz.

Hotfile.com: One click file hosting: SakLı IP.rar

vidala PAROLA İSTİYOR BAĞLANTI YAPMIYOR

önce 2 gün girdi sonra girmedi firewalda var galiba server sistemli ağdan,

app klasöründe ki vidalei sifre istiyor

çokda umut bağlamayın :)

sayfalar çok geç açılır,google her defasında senin bir makina olduğunu algılar,doğrulama ister,

ama kısa süreli olarak sayfanın açılmasına sabırlı isen gizlenmiş kimliğinle istediğine küfredebilirsin :)

yalnız bazı kullanıcı aktarımlarında sabit ip olduğundan başkalarının ziyaret ettiği yerlere ikinci giriş şansın olmayabilir !!!

ama en güzel yanı nedir? derseniz,

diyelim ki ttnet e borcunuz var ve interneti kapattı,ama bizim için sorun değil :)

bu programla rahat rahat bağlanabilirsiniz...

İndirmedim ama yüklediğin dosyada mozilla eklimi? Yani entegre edilmişmi?

çokda umut bağlamayın :)

sayfalar çok geç açılır,google her defasında senin bir makina olduğunu algılar,doğrulama ister,

ama kısa süreli olarak sayfanın açılmasına sabırlı isen gizlenmiş kimliğinle istediğine küfredebilirsin :)

yalnız bazı kullanıcı aktarımlarında sabit ip olduğundan başkalarının ziyaret ettiği yerlere ikinci giriş şansın olmayabilir !!!

ama en güzel yanı nedir? derseniz,

diyelim ki ttnet e borcunuz var ve interneti kapattı,ama bizim için sorun değil :)

bu programla rahat rahat bağlanabilirsiniz...

İndirmedim ama yüklediğin dosyada mozilla eklimi? Yani entegre edilmişmi?

Söyledikleriniz baştan aşağı doğru xD normal internetinizden yavaş açılır sayfalar ama önemli kısım her sayfa açılır. Google için de çözüm bulmuşlar sanırım çünkü herhangi bir sorgulamayla karşılaşmadım ve evet mozilla programa entegre edilmiş.

Geri