torrentleech davetiyesi isteyen varmı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davetiye warsa lütfen bana da gönderin. Şimdiden çok teşekkür ederim.

ugur851[at]gmail[.]com

arkadaşlar torrentturk davetiyesi lazım. torrenttürk davetiyesi gonderen arkadasıma torrentleech davetiyesi gonderebilirim.
davetiye gonderen arkadasim buraya gonderdigini yazsin mailini bana bildirsin bende tl yolluyum.

yaw bana torrentleech davetiyesi lazım rica etsem bana gönderebilirmisin
[email protected]

ya burda mail toplama gibi bir olay olmuyordur umarım!!!!! kaç konuya dawetiye gönderilmesi hususunda mesaj yazdım ama bir türlü dawetiye gelmedi.umarım bu sefer gelir dawetiyemde böle düşüncelere kapılmam we farklı şeyler yapmak zorunda kalmam!
[email protected] teşekkürler.

beyler herkes davetiye isteyip duruyor kaçımıza davetiye geldi ki ? bence daha fazla yazmanın bi anlamı yok. ben taa ne zaman mesaj atmıştım arkadaş hâlâ yollayacak. davetiye filan yok ortada.

beyler herkes davetiye isteyip duruyor kaçımıza davetiye geldi ki ? bence daha fazla yazmanın bi anlamı yok. ben taa ne zaman mesaj atmıştım arkadaş hâlâ yollayacak. davetiye filan yok ortada.

ewet yazmayın boşuna kolpabu. adamlar mail list yapıyorlar maiğlleri toplayıp başka bi amacı yok terbiyesiz herifler

fazla davetiyesi olan bi arkadaştan [email protected] adresine davetiye rica edebilir miyim?
Şimdiden emeğinize sağlık. Teşekkürler

torrentleech davetiyesi aranıyor.demonoid ve xboxsky var bol bol.torrent leech olmassa zamunda veya arenabg de olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri