torret bölümü ...

UNDER258

New member
Reaction score
0
torret bölümü açılsın ...

merhabalar sitemizde ayrıca bir torrent bölümü açılmasını istemekteyiz sizcede iyi olmazmı en iyi paylaşımları ve aile ortamı gibi saygılı ve sevgili hackhell de neden bir torrent bölümü olmasınki

başka sitelere gitmeye gerek yok arkadaşlar herşey burada olsun bence bu bi eksiklik

tmm rapid var ama torrent başka ayrıca rapid hesabı olmayan binlerce üye var

sayfayı görüntüleyen arkadaşlar sizde görüşlerinizi yazın destek verin...

+1903
Gerçekten YararLı oLur.

bende ayni fikirdeyim.gidip baska yerlerde aramaktansa hackhell'de aramak daha iyi olur

süper yararlı olur!!!Ben şu anda program indirmek için yabancı sitelere giriyorum

ingilizcemi ve rusçamı da ilerlettim sayelerinde :D

merhabalar sitemizde ayrıca bir torrent bölümü açılmasını istemekteyiz sizcede iyi olmazmı en iyi paylaşımları ve aile ortamı gibi saygılı ve sevgili hackhell de neden bir torrent bölümü olmasınki

başka sitelere gitmeye gerek yok arkadaşlar herşey burada olsun bence bu bi eksiklik

tmm rapid var ama torrent başka ayrıca rapid hesabı olmayan binlerce üye var

sayfayı görüntüleyen arkadaşlar sizde görüşlerinizi yazın destek verin...

çok iyi olur

kesınlıkle katılıyorum...suana kadar hackell de olmaması bı eksıklık

(torret) başlık yanlış ama olması iyi olur

Paylaşımca yasak olabileceğini düşünüyorum
Ama içeriksel açıdan daraltılabilirse neden omasın :goz:

Kesinlikle katılıyorum bence de çok yararlı olur. Hatta bu bölüme de tam bu başlığı açma düşüncesiyle gelmiştim ki zaten açık başlık varmış =) Hackhell ailesi kalitesini zaten kanıtlamış bir aile ve kendi trackerını açarak bence bi adım daha ileri götürebilir bu işi. Hem zaten bu işi yapabilecek yönetici kimliklerine de gerekli forumsal altyapıya da sahip..

torrent son zamanların favori paylaşım ve indirme şekli torrent bölümü bencede hackhell e eklenmeli

bence olmaz burada torrent bölümü. çünkü torrrent'in en cok kullanılan kısmı olan "istek" kısmını nasıl halledeceksiniz? özel mesajla mı? ancak hackhell baska bir domain'den site kurarsa olabilr.

Geri