Torunu yaşında kızla evlendi

yanlış düşünüyorsunuz.
dünyanın bir çok ülkesinde çok büyük yaş farkına rağme bir çok kişi ewleniyor.
bizim ülkemizde neden olmasın?

terbiyesiz adam.boyle sapiklik olmaz.senin yorumuna karsi sunu soyleyebilirim hemen her yerde bunun hakkinda yazilar yazildi.kimse boyle birseyi tasvip etmez ve etmemelidir bence.meslegi veya kimligi ne olursa olsun boyle bir evlilik bence sapikliktir.ne diyelim artik gozunu toprak doyursun.yasi olmus 71.
kız evlenmeseymiş bana da gelse 17 yaşındaki kız ben de alırım neden almim ki :) gerçi ben 30 um ama olsun :)

Saçmalamayın beyler, adamda para var,
Şimdi türkan şoray gel bana evlenelim dese düşünmeden giderim :)

ohalık durum evet ,o cinsler yapınca medya kabartıp anlatmaz ama sanki bir başkası yapsa tu-kakayı görürdk..tşkrler.

nikah kıyılırken gelin Nazlıcan Tağızade�nin gözleri dolduğu ve ağlamamak için kendini zor tuttuğu öğrenildi.

gözlerinin dolma sebebi annem babam beni nasıl bu adama sattılar diye olmasın.

kız istemese zorla evlendirilmeyecek belki ama ailesinden ne kadar ve nasıl bir baskı görmüş olabileceği de belirsiz. daha hayatının baharında mahvetmişler kızı.

nikah kıyılırken gelin Nazlıcan Tağızade�nin gözleri dolduğu ve ağlamamak için kendini zor tuttuğu öğrenildi.

gözlerinin dolma sebebi annem babam beni nasıl bu adama sattılar diye olmasın.

kız istemese zorla evlendirilmeyecek belki ama ailesinden ne kadar ve nasıl bir baskı görmüş olabileceği de belirsiz. daha hayatının baharında mahvetmişler kızı.

eee ne demişler hem ağlarım hem giderim :) :) :)

Geri