toshiba satellite A130 var xp kurmak istiorum yardım lutfennnnnnn!!!!!!!

feyk_222

New member
Reaction score
0
arkadaslar bende sattelite A130 var xp kurmak istiorum vistadan nefret ettim fakat makınemin xp driverlarını bir turlu bulamadım bu konuda bana yardım edebilecek arkadaslar varsa minnetar olucam simdiden tesekkurler en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum

arkadas artık bazı bilgisayarlar driverla kurulum cdsini birleşik vermeye basladı. xp kurabiliyorsun ama driver yükleyemiyorsun bunu komsumuzun yeni aldığı bilgisayarda denedim xp için driver vermedi ana sayfasından dahi. ama anakartın seri nmarasını alıp yada ekran kartınınkini bakmadım belki internetten tek tek bulbilirsin. kolay gelsin. birde eğer garanti kapsamındaysa sistem değiştirirsen ve problem yasarsan sorun yasayabilirsin bence ona da bi göz atsan iii olur.

aslında pc yi alalı 1.5 seneyi gectı amerikadan almıstım vıstanın cıktıgı 2.gun dedıgın gıbı baktım toshıbanın sıtesıne fakat yok xp drıverları mılletı vısta kullanmaya zorluyor serefsızler yardımın ıcın tesekkurler eger bır cıkıs yolu bulabılırsen benımle paylasırsan sevınırım

bu yazdıgınız sıtelerde vısta driverları mevcut xp driverlerı yok arkadaslar xp driverlerı olan bır yer varsa soylersenız sevınırım

Aynı sorunu kendi makinemde yaşadım makinem toshibanın M212 modeli bakmadığım site kalmadı toshibanın kendi siteside dahi yoktu bi arkadaşım çince sitesi varmış ona bi bak istersen demişti biraz zorlandım ama buldum şuanda xp kullanıyorum ama şuanda sitenin adresi aklıma gelmio iama bi dene istersen.

Merhaba, aynı modele daha önce xp kurulumu yaptım. Tüm sürücüleri yükledim sorunsuz. Fakat burda başka bir forum adresi vermek yasak mı bilmiyorum. o yüzden yazamıyorum. Fakat google de tırnak içinde model ismi ve xp sorunu yaz bulursun.

hocass kardes dedıgın gıbı yazdım ama bulamadım benım model sattelite a135-s4467 bana yardımcı olursan sevınırım cok acil ıstersen benım maıle atabılırsın sıtenın ısmını [email protected] cok tesekkurler beklıyorum cvbını

Geri